AGENDA
Família
Geronimo Stilton
2017
Dilluns 14 d'agost, 21h
  • Peralada
Castell de Peralada

Teatre familiar 'Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia'

El Castell de Peralada és la llar d'un festival de música excepcional, amb els artistes més importants del moment. Els escenaris són espectaculars, els recintes gòtics i renaixentistes erigits entre els segles XIV i XVI del Castell de Peralada: l’Auditori Parc del Castell, l’Església del Carme, el Claustre del Carme i la Terrassa del Cotton Club. El Festival Castell de Peralada ha ofert concerts espectaculars des de 1987 amb un programa variat que inclou dansa, concerts de música clàssica i jazz.

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia! I aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! En aquesta ocasió, Flordiana li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós. Una aventura de bigotis en què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres! Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides i moltíssima fantasia.

Les entrades del Festival Castell de Peralada a

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de febrer, 22:30h
Lleida
Després de tot
Dissabte 17 de març, 20:30h
Lleida
Divendres 9 de març, 21h
Figueres
Divendres 2 de març, 19h
Castelló d'Empúries
Dissabte 3 de març, 22h
La Bisbal d'Empordà
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Dissabte 24 de febrer, 21:30h
Figueres
Auró Quartet
Diumenge 25 de febrer, 18h
Roses