Activa't
,
2016
Dijous 4 d'agost, 20h
Monestir de Sant Pere de Rodes
El Port de la Selva

Visita guiada 'Nit de vins a Sant Pere de Rodes'

Durant tot l'estiu podeu gaudir de les visites guiades al Monestir de Sant Pere de Rodes. Podreu redescobrir aquest espai tan emblemàtic de l'Empordà a través de noves mirades, visites nocturnes amb tast de vins, visites plenes de misteri o visites per gaudir amb la mainada.

Nit de vins a Sant Pere de Rodes
Els vespres d'estiu el monestir de Sant Pere de Rodes ens convida a parlar i gaudir dels vins.​ ​Seguint un nou recorregut, ​una visita ens mostra les històries del vi que s'amaguen rere els murs del monestir: l'antic art dels monjos de fer vi, com Sant Pere de Rodes va exportar el seu vi a Anglaterra i Holanda aprofitant un boicot al vi francès, i fins i tot els estralls de la fil·loxera en les antigues vinyes del monestir.
La visita s'acabarà a les terrasses de Sant Pere, on cada nit un celler de la DO Empordà ens presentarà els seus vins i el restaurant del monestir els maridarà amb tres tapes elaborades amb productes locals.
Qui ho desitgi, podrà allargar la vetllada i sopar sota les estrelles al restaurant del monestir fent reserva prèvia al 972 194 233.
 
Preu: 20€
Places limitades, cal fer reserva prèvia
Telèfons: 972 387 559 i 972 194 238
Correu de reserves: reservesspv.acdpc@gencat.cat
Més informació a:
  • imatge de control 1per1