,
16/01/2014
Submarinisme

Bussejar a l'hivern

Ara amb el fred a la majoria de la gent no se li passa pel cap pensaren submarinisme, que això és una cosa només per l’estiu, però la veritat és que aquest esport es pot practicar tot l’any.

Amb un equip adequat per protegir-se del fred podem gaudir igualmetn a l’hivern del nostres fantàstics fons marins i amb molta tranquilitat. Hi ha països molt freds on es busseja sota el gel i aquí és una experiencia que també podem fer a alguns llocs dels Pirineus.

Una altra opció per bussejar a l’hivern és viatjar a països càlids, encara que una immersió a les nostres costes en plè hivern amb l’equip adequat per poder esquivar el fred, resulta una experiencia molt gratificant.

Aprofitem aquesta ocasió per desitjar-vos un Bon Nadal!
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Bernadette, tinc 44 anys i vaig nèixer a Lucerna (Suïssa). Durant els 5 anys que vaig estar traballant com hostessa en vols internacionals vaig descobrir per primer cop el món submarí al 1991. Des que vaig posar el meu cap per primera vegada sota l’aigua ja no he pogut deixar de visitar les profunditats.  Aquest meravellós món em va fascinar molt i vaig fer diversos cursos de submarinisme, fins que al 1998 em vaig treure el títol d’instructora. He treballat en diversos centres de busseig i finalment a l’any 2000 vaig obrir la meva propia escola de submarinisme a L’Escala, on intento contagiar la meva passió pel submarinisme amb un ambient relaxat i familiar.

19/06/2014
Des de L’Escala tenim accès a diferents i molt diversos punt d’immersió, per tots els nivells, però tots d’una bellesa increïble.
14/05/2014
Durant segles, el corall vermell s’han considerat un bé preciós com matèria prima per a la fabricació de joieria.
16/01/2014
Ara amb el fred a la majoria de la gent no se li passa pel cap pensaren submarinisme, que això és una cosa només per l’estiu, però la veritat és que aquest esport es pot practicar tot l’any.
02/12/2013
Una vegada una amiga em va dir: “Per molt enlaire que escalis, molt ràpid que vagis o molt alt que volis, si vols veure el 70% del planeta t'hauràs de submergir...”