Slide titelles

Foto: 

Cedida

L'Empordanet a escena: s'aixeca el teló!

Comença una nova edició del cicle que oferirà 11 espectacles familiars a 11 municipis del Baix Empordà
Adrià Cortadellas
,
10/01/2020
Família
Arrenca una nova edició Tret del cicle L'Empordanet a Escena: una programació estable de teatre familiar, organitzada conjuntament amb els municipis que conformen la comunitat educativa de l'Institut Escola Francesc Cambó. Així, la proposta farà parada a Verges, Jafre, La Tallada, Albons, Colomers, Garrigoles-Les Olives, Ultramort, Rupià, Bellcaire, Parlavà i Foixà. Arrenca aquest diumenge i, novament, demostrarà que els petits també poden ser grans: petits escenaris per a grans espectacles. Que comenci la funció!
Els petits també poden esser grans: el projecte ofereix petits escenaris per a grans espectacles

La proposta té un objectiu clar: contribuir a generar moviment cultural als pobles petits. I és que, unint esforços dels diferents municipis en una programació conjunta, tots poden situar-se dins el panorama teatral amb una programació engrescadora i de qualitat. Un projecte que contribueix a la creació de nous públics, afavoreix la circulació d'espectadors entre els diferents pobles, i alhora contribueix a la consolidació de l'industria cultural, 11 espectacles diferents en 11 municipis diferents.

El tret de sortida serà el proper diumenge 12 de gener, a les 17 h, al Pavelló Municipal Pepi Palomeras de Verges. Encetarà la llauna la Cia. Somsó amb Freqs, un espectacle familiar i poètic de circ, música i clown per a tots els públics. Dotze micròfons repartits per l'escenari per recollir i amplificar tots els sons Un clown en busca de textures a l'aire que troba una veu misteriosa. Un músic compon una cançó a la qual li falta la veu i la melodia definitiva. Música, teatre físic i circ ballen en un espectacle entranyable, poètic i molt divertit.

  • imatge de control 1per1

La programació continuarà el 26 de gener a Jafre: a les 17 h al Local Social. La Cia. Giramàgic oferirà Hai, la pescadora de somnis: un espectacle màgic en tots els sentits que ja va obtenir el Premi Drac d'Or 2019 del Jurat Infantil (Fira de titelles de Lleida).La màgia apareixerà a l'escenari i hi romandrà: Un cargol de mar amb antena emetrà la música de l'oceà, en un vaixell de cartró. Hai, la pescadora de somnis, començarà la seva aventura poètica per l'oceà de la imaginació i convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric on es fusionen la màgia i el teatre visual i d'objectes. Un cargol de mar amb antena emetrà la música de l'oceà, en un vaixell de cartró.

El programa de L'Empordanet a escena 2020 s'allargarà fins el 17 de maig i inclourà actuacions de companyies com Xirriquiteula a la Tallada, Bianchis a Albons, Xavi Lozano a Colomers, El Príncep Totilau a Garrigoles, Cris-is a Ultramort, Zero en conducta a Rupià, Teatre el detall a Bellcaire, Les Barlou a Parlavà i Zum Zum Teatre a Foixà. Es pot consultar tota la programació i dates a través del web del projecte. S'aixeca el teló.

Diumenge 12 de gener, 17h
Verges
Diumenge 26 de gener, 17h
Jafre
Papirus
Diumenge 9 de febrer, 17h
La Tallada d'Empordà
Teatre familiar 'Les Clinck' de la companyia Les Bianchis
Diumenge 1 de març, 17h
Albons
Bufa&Sons - Xavi Lozano
Diumenge 8 de març, 17h
Colomers
El llop ferotge
Diumenge 22 de març, 17h
Garrigoles
Diumenge 5 d'abril, 17h
Ultramort
Diumenge 19 d'abril, 17h
Rupià
Espectacle familiar 'L'endrapasomnis'
Diumenge 26 d'abril, 17h
Bellcaire d'Empordà
Espectacle de circ 'Set Up' amb Los Barlou
Diumenge 3 de maig, 17h
Parlavà

Més informació: 

Empordanet en escena
Diversos municipis del Baix Empordà
Del 12 de gener al 17 de maig
Web Empordanet a escena

A

També et pot interessar