Surtdecasa Empordà
,
08/03/2018
Espectacles

6 moments per gaudir de la primavera a l'Espai Ridaura

Espectacles d'alt nivell a Santa Cristina d'Aro

Foto: 

DÁCIL
Dácil López, protagonista de l'últim concert de Primavera a l'Espai
Torna a arribar la primavera a les terres empordaneses i amb ella el bon ambient, les ganes de sortir, de relacionar-se amb els veïns i també de compartir moments mentre gaudeixes d'un bon espectacle de música i de teatre. Un any més, l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro s'omple d'una programació d'alt nivell i ens brinda 6 propostes per gaudir del millor d'aquest nou temps que està a punt de començar. Us les expliquem!
1. Guillem Roma i la Camping Band
La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i el més enllà. En la bellesa d'aquestes connexions és on neixen aquestes cançons. Un so contundent i una personalitat sòlida amb les que Guillem Roma fa un salt endavant en el seu original univers creatiu. Un concert imprescindible!
Dissabte 10 de març, 20h
 
2. Il Convito          
Tenim 7 personatges al voltant d'una taula amb un únic objectiu: casar-se amb una persona rica. Il Convito és una òpera inèdita de gènere còmic. En total, l'espectacle no supera els 90 min. La trama transcorre al voltant d'equívocs que tenen lloc a causa de la posada en escena dels diferents plans que cadascun dels personatges idea per obtenir el que vol... estàtues que parlen, ànimes de difunts amb màscares que oculten els rostres dels personatges i que propicien unions no desitjades.
Dissabte 7 abril, 20h
3. Àries de reservat           
Una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat de cap d'any molt especial. Uns clients de posició força acomodada han llogat el reservat d'un luxós hotel de platja. Gent de gustos peculiars i força cars, volen rebre el nou any amb una celebració amb música fina en directe, però sense cap testimoni de tot el que passi dins el reservat. És per això que soprano i pianista es veuen forçades a tocar amb els ulls embenats el típic repertori dels concerts de cap d'any: des d'opereta en alemany i arranjaments vocals de valsos vienesos, fins a l'ensopida i irremeiable marxa Radetzky.
Dissabte 12 de maig, 20h
 
4. Pianissimo Circus
El Mestre Frans i la Serafina ens presenten el seu espectacle en format de concert. Un piano de cua com a instrument protagonista. Cada número de clown pren l'excusa de la interpretació d'un tema musical o coreogràfic. Música en directe, coreografies i grans dosis d'humor. Espectacle de Pallassos i música en directe per a tots els públics.
Diumenge 3 de juny, 12h
 
5. Mamma Shark
DÁCIL és el grup liderat per la cantant i compositora Dácil López. Artista de llarga i consolidada trajectòria, formada en cant jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya, professora de cant de l'EMM de Sta. Cristina d'Aro , de l'AULA de música del Liceu, de l'Escola Superior de Rock, músiques urbanes i noves tendències Jam Session. Ara ens presenta el seu nou treball discogràfic: MAMMA SHARK, produït per Marc Parrot. Posarà punt i final a la tercera edició de la "Primavera a l'Espai".
Dissabte 16 de juny, 20h
 
6. 10è Aniversari de l'Escola Municipal de Música
Per celebrar els primers 10 anys de de l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina d'Aro, aquesta jove entitat del municipi programa tres concerts de luxe per aquesta primavera:
Dissabte 10 de març, 18h - Juntament amb l'Escola de Música Adrià Sardó de Calonge presenten l'intercanvi d'alumnes de piano i guitarres.
Dissabte, 12 de maig, 18h - Juntament amb l'Escola de Música Llagostera i l'Escola de Música de Maçanet de la Selva presenten l'intercanvi d'alumnes de corda, fet a mida per totes les edats dels nens de les tres escoles.
Dissabte 16 de juny, 18h - La classe de cant de la professora Dácil López, que es presenta just abans del seu concert, ens porta els alumnes de cant modern de l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina d'Aro.

Més informació: 

També et pot interessar