Foto: 

CEDIDA
El Parc del Riu de Sant Pere Pescador, on se celebrarà el Freekend.

Freekend: solidaritat i esport inclusiu transformats en un mercat estiuenc

La cita tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de juliol a Sant Pere Pescador
Surtdecasa Empordà
,
10/07/2018
Família
A banda de ser un territori bonic, reconegut per milers de turistes del món com un dels llocs més especials del país, i apreciat pel seu clima i gastronomia, l’Empordà també és un territori pioner. Una mostra d’això és la primera edició del Freekend, un mercat d’oci actiu i d’esport inclusiu que comptarà amb tornejos esportius, activitats, zona de chill out, actuacions, estands i foodtrucks en diversos espais de la població de Sant Pere Pescador. S’acosta un nou concepte de mercat estiuenc, allunyat de les llumetes i els vestits eivissencs, deixem pas a l’esport inclusiu!

Nascut amb la voluntat d’apropar diverses modalitats d’activitats adaptades i sensibilitzar al públic assistent, Freekend és una proposta que pretén diferenciar-se de les fires més tradicionals apostant per l’esport, l’oci, l’entreteniment des d’una vessant més participativa i inclusiva. Durant els tres dies que dura el mercat, els assistents podran participar en activitats esportives, tallers de dansa oriental, zumba, SUP, ioga i altres activitats pensades especialment pels més petits de la casa.

El Parc del Riu de Sant Pere Pescador serà l’espai escollit on celebrar el mercat. L’espai forma part d’una zona única al voltant del riu Fluvià i ambientada amb una platja on es podrà passejar, reposar energies amb les diverses propostes gastronòmiques de les foodtrucks i gaudir de la millor música en directe.

  • imatge de control 1per1

La proximitat al nucli urbà, facilitarà les interaccions entre la restauració del poble i aquesta més informal i urbana. Durant els tres dies també se celebraran diferents tornejos i activitats entre les que destaquen la cursa solidària “Marxa per la Inclusió” d’1km o de 5km organitzada conjuntament amb FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats per la Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars) i el Grup MIFAS, entitat que treballa per la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la comarca de Girona.

Més informació: 

Freekend Market

13, 14 i 15 de juliol

Sant Pere Pescador 

https://www.freekend.es/

A

També et pot interessar