Foto: 

Cedida

Viu Torroella de Montgrí i l'Estartit en família!

El Fimag, el Rainbow Weekend i una agenda farcida per a tota la família
Arnau Margenet
,
24/05/2019
Família
Mica en mica ens apropem a l'estiu, i amb la seva arribada també arriben les activitats familiars a Torroella de Montgrí i l'Estartit. Aquesta destinació turística fa anys que fa del turisme familiar una de les seves apostes estrella en la dinamització de l'oci i la cultura local. El maig i el juny és l'avantsala d’una agenda farcida de propostes de caire familiar que ens posaran en contacte amb l'entorn, l'art, la gastronomía o la cultural local de la vila. Repassem algunes de les activitats que podrem gaudir properament, però atents i atentes que en venen moltes més.

4ª Edició del Rainbow Weekend
L'Estartit és una destinació LGBTI Friendly que des de fa tres anys organitza un cap de setmana farcits d'activitats obertes a tothom: cicloturisme per la plana del Baix Ter, senderisme pels maresmes de la Pletera, degustacions de vins i formatge, gastronomía local, outlet de roba, música... Tot això i més és el que trobarem a la 4ª edició del Rainbow Weekend que es celebra l'1 i el 2 de juny. Un cap de setmana de pura primavera!
>> Més informació

Màgia i família, a la 8ª edició del Fimag
Més d'una trentena d'espectacles internacionals de màgia faran les delícies dels somiadors, dels 5 a l 9 de juny, al Fimag de Torroella de Montgrí. Màgia de prop i de carrer, mentalisme, il·lusionisme, escapisme, tallers, comèdia i molt misteri, són els ingredients d'aquest festival adreçat a petits i grans. L'únic requisit? Creure qen l'impossible!
>> Més informació
 

Hola Família!
Al marge de les cites clau com el Fimag i el Rainbow Weekend, l'activitat a Torroella de Montgrí i l'Estartit no s'atura amb una agenda que ve carregada de propostes de caire familiar. Des de rutes en caiac per baixar el Ter o excursions al Cau del Duc del Montgrí, a tallers de gastronomia pels més petits, passant per propostes tan sorprenents com una sortida per conèixer el món de l'apicultura i tastar mel o descobrir l'ecosistema que amaguen les nostres platges.
Del 7 al 9 de juny: Hola Família!
>> Més informació
Del 26 al 30 de juny: Torroella de Montgrí i l'Estartit En família!
>> Més informació
El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter organitza un bon grapat d'activitats durant els mesos de maig i juny, consulteu el programa per trobar moltes més activitats de caire familiar!
>> Més informació


Entre les 10 destinacions turístiques més sostenibles del món
Torroella de Montgrí-l'Estartit-Illes Medes està d'enhorabona. Gràcies a la seva cura mediambiental, la vila ha estat escollida una de les 10 destinacions costaneres més sostenibles del món en els prestigiosos premis World's Best Sustainable Destinations que concedeix l'organització internacional Green Destinations. La regidora de Destinació Turística Sandra Pibernat, «aquest guardó reconeix l'esforç que, des de fa pràcticament dues dècades, ve fent el municipi en l'àmbit de la sostenibilitat. En aquest sentit, l'execució del projecte Life Pletera, per desurbanitzar i regenerar ambientalment l'antiga maresma de la Pletera, urbanitzada parcialment a finals dels 80, ha estat clau per a l'assoliment d'aquest prestigiós premi».
>> Més informació

Més informació: 

Més propostes de Turisme actiu
Més propostes de Turisme familiar
 
A

També et pot interessar