Sardanes

Foto: 

Cedida
La Festa Major de Sant Martí a Peralada

A cada poble li arriba el seu Sant Martí

Hi hagi estiuet o no, seleccionem algunes per gaudir d'aquest cap de setmana a l'Empordà
Surtdecasa Empordà
,
09/11/2018
Fires i festes
A cada porc li arriba el seu Sant Martí. Per Sant Martí tapa la bota del teu vi. O, per Sant Martí mata el porc i enceta el vi. Senyores i senyors, sí: s’acosta Sant Martí i enguany no queda del tot clar si tindrem estiuet. El que sí que és ben evident és que és una celebració ben arrelada a l’Empordà i hi haurà propostes per parar un tren. En recollim unes quantes, per tal que no us avorriu i perquè el vent que bufa per Sant Martí, bufa fins a la fi.

1. Festa Major de Sant Martí a Peralada
Allau d’activitats per celebrar Festa Major de Sant Martí a Peralada. Mai hi falta l’animació infantil, l’elecció de la Pubilla i l’Hereu, la Nit de Monòlegs, Sardanes i el Concert i Ball de Festa Major. A més a més, per si no n’hi hagués prou, durant tot el cap de setmana s’instal·len la fira i atraccions per a tots els públics.
> Més informació

2. Festa Major de Sant Martí i Festa del Vi Nou a Calonge
La Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou de Calonge constitueixen una de les celebracions més arrelades a Calonge. Enguany el programa aglutina una gran oferta cultural, d’oci i festiva dirigida a tots els sectors de la població i que té la voluntat de no excloure ningú. Unes festes per a tothom per fer d’aquests dies uns dies de Festa amb majúscula i per recordar i posar en valor les tradicions del poble i la  sevavinculació amb el món del vi.
> Més informació

  • imatge de control 1per1


3. Festa de Sant Martí del Far d'Empordà
Exposició, sardanes, concert, ball, sopar temàtic de pagès, punxadiscos, concurs de Fifa, concurs de postres, inflables o bicicletada popular. Per parar un tren! Al Far d’Empordà es prenen la Festa de Sant Martí seriosament i posen tota la carn a la graella. Informeu-vos de la programació, per a tots els gustos!
> Més informació


4. El Festivalet de Roses
Arriba la nova edició del certamen que combina concerts a peu de platja, propostes gastronòmiques i paisatge, tot coincidint amb l'estiuet de Sant Martí. Durant el cap de setmana del Festivalet se celebraran concerts a la platja de Roses, alguns al matí i d'altres al capvespre, a banda d'oferir diferents propostes gastronòmiques. La platja de Roses es converteix en un espai chill-out perfecte per gaudir de la música i de la millor posta de sol de la Costa Brava.
> Més informació


5. La Festa de Sant Martí de Maçanet de Cabrenys
Venen dies moguts a Maçanet de Cabrenys i no val a badar. Cal destacar el Maçabars, l'imprescindible Correbars de Maçanet i la posterior Festa al Catau. Però la celebració continua l'endemà amb la Pedalada Club BTT Senglanassos, sardanes amb la Principal de Porqueres o la festa amb Banda Neón i Dj's. I diumenge i dilluns, encara més: monòlegs, aperitius, sardanes, animació infantil... Informeu-vos-en!
> Més inofrmació

 

 

 

 

 

 

 

A

També et pot interessar