Foto: 

CEDIDA
Visitants d'anteriors edicions de la Fira del Vaixell d'Empuriabrava.

El mar més a prop a la Fira del Vaixell d'Empuriabrava

El Port d'Empuriabrava esdevindrà un aparador del món nàutic celebrarà del 13 al 21 d’abril
Surtdecasa Empordà
,
11/04/2019
Fires i festes
Empuriabrava es convertirà, a partir d'aquest cap de setmana, en l'epicentre marítim per excel·lència gràcies a la Fira del Vaixell d'Ocasió que s'hi celebrarà fins al proper 21 d’abril. En ella, desenes d'empreses i professionals mostraran les millors adquisicions amb preus ajustats. Aquesta serà una gran oportunitat perquè Empuriabrava esdevingui l'aparador del món nàutic per una setmana. Embarcacions per a tots els gustos!
El port es convertirà de nou en un aparador on visitar des de petits bots auxiliars fins a iots de fins a 20 metres d'eslora

El Port d'Empuriabrava acollirà la 31a edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió, en la qual participaran unes 35 empreses relacionades amb el món nàutic que presentaran les millors ofertes en embarcacions de segona mà i també semi-noves. La Fira del Vaixell d'Ocasió, que es celebrarà durant els dies 13 al 21 d'abril, és una cita obligada per a tots els amants de les embarcacions.

El port es convertirà de nou en un aparador on visitar des de petits bots auxiliars fins a iots de fins a 20 metres d'eslora, sense oblidar la presència de gran varietat de motos aquàtiques que sempre tenen molt èxit. Seran un total de 9 dies d'ocasions al Port de la Marina d’Empuriabrava.

L'espai inclourà un total de 25000 m2 d'exposició, a sec i a flot a en un sol espai i entre 450 i 500 embarcacions a la venda: motores, velers, jet skis... De 2 a 20 metres d’eslora i de 1000€ a 100.0000€. Embarcacions de segona mà i també amplia selecció de semi-noves, de la mà d'empreses professionals de la nàutica. I, per acabar-ho d'adober, no hi faltarà el Food truck i la creperia. Entrada gratuïta a visitants!

Serà el 16 d’abril, i coincidint amb la Fira del Vaixell, l'Escola Nautico-Pesquera de la Generalitat ha convocat uns exàmens pels títols de Patró d'Embarcació d'Esbarjo. Per poder-hi participar, caldrà haver-se inscrit prèviament.

Més informació: 

XXXI Fira del Vaixell 
Empuriabrava
Del 13 al 21 d'abril, de 10 a 19h
Entrada gratuïta

A

També et pot interessar