Surtdecasa Empordà
,
27/09/2019
Fires i festes

Benvolguda Festa Major de Corçà

Concerts, teatre, vermuts musicals, sardanes, gegants o zumba: desgranem el cartell de la festivitat del municipi baix empordanès que durarà fins el 6 d’octubre

Foto: 

Colla Gegantera de Corçà
Finalitzant el setembre i encetant l’octubre. Hi ha qui pensa que ja no queden festes majors empordaneses per escrutar. La cosa no podria ser més errònia: això no està ni dat, ni beneït. I un bon exemple és la Festa Major de Corçà, que del 28 de setembre al 6 d’octubre posa tota la carn a la graella i el municipi ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics i per a tots els gustos. Us l’expliquem!

1. Visita guiada pel poble i Masterclass de Zumba

La millor manera d’escalfar motors el dissabte 28 de setembre. Descobrir els racons i la història que amaga el municipi serà el millor preludi per aquesta Festa Major. Per acabar-ho d’adobar i assegurar que s’afronta la Festa Major de la manera més enèrgica: a les 18.30 h Corçà viurà una senyora Masterclass de Zumba.
 

2. XXII Trobada Gegantera de Corçà


Cap gegant faltarà a la cita que tindrà lloc el diumenge 29 de setembre a les 11.30 h: ni en Lluís, ni en Julià, ni cap convidat ni convidada de les colles Formada el 1997 la Colla Gegantera de Corçà promet fer-la tan grossa com cada any: i és que enguany es viurà la 22a edició! Poca broma.

 

3. Seguici de Festa Major, sopar popular i teatre


El divendres 4 d’octubre la celebració continuarà ben aviat: a les 15 h l’Escola anirà de Festa i també s’animaran a viure la festivitat com cal. Serà a les 20 h quan arrencarà el Seguidi de Festa Major (amb els Dracs, Geganters de Corçà i la Xaranga Damm-er). Culminarà amb un sopar popular i teatre a càrrec de Cascai Teatre, que representaran l’obra ‘Zirocco’.

 

4. Parc Infantil, vermut musical i sardanes


El dissabte 5 d’octubre la Festa Major de Corçà arribarà a la seva plenitud més explosiva. Arrencarà ben aviat, a les 11 h del matí, amb el parc infantil i un vermut musical a càrrec de Litus2. A la tarda la cosa continuarà a les 16 h amb més parc infantil i, a partir de les 17.30 h, sardanes amb la Cobla Bisbal Jove.

5. Nit Jove: el plat fort!

Ara bé, senyores i senyors, agafin-se fort que venen revolts. La Nit Jove d’enguany posa tota la carn a la graella amb les actuacions The Gramophone Allstars Big Band, The Txandalls i Mad Vila DJ.  The Gramophone Allstars, sota la direcció del bisbalenc Genís Bou, continua buscant incansablement el punt de trobada entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans i a Corçà ho demostraran.

6. Concert i ball de fi de festa


Diumenge no es descansarà: a les 11 h arrencarà el Parc Infantil. Serà a les 12.15 quan tindrà lloc l’Ofici Solemne de Festa Major amb la Coral de Corçà, seguit de vermut. A la tarda, darrera sessió de parc infantil a partir de les 16 h i finalment, a les 18 h la cosa culmina per la porta grossa: concert i ball de fi de festa amb la Orquestra Internacional Selvatana.
 

 

 

 

 

Més informació: 

Festa Major de Corçà 2019
Del 27 de setembre al 6 d'octubre
Diversos espais
Web Corçà

També et pot interessar