Foto: 

AJ Escala
L'Escala tancarà la festa major amb un espectacle pirotècnic.

Els actes de la Festa Major de l’Escala que no et pots perdre

Del 31 al 4 de setembre el poble es transformarà en una festa constant
Surtdecasa Empordà
,
28/08/2017
Fires i festes
L’Escala es prepara per viure els que són els dies més especials de l’any, quatre dies d’activitats sense parar, per totes les edats i per tots els gustos. Des dels actes més tradicionals, a les millors novetats. Quan l’estiu comença a acabar i el setembre apareix per la cantonada, a l’Escala és sinònim de molta festa i molta gresca. No us perdeu aquest recull que fem des del Surtdecasa de les millors activitats previstes per aquests dies.


Pels més petits…

L’Escala prepara per aquests dies, i com no podia faltar, activitats perquè els petits de la casa acabin d’aprofitar els últims dies abans de retornar a la rutina escolar. Amb això, divendres per la tarda hi haurà circ, el dissabte per la tarda un espectacle de màgia amb “la caixa màgica”, diumenge teatre infantil i dilluns, el gran dia, s’instal·larà un tobogan gegant perquè grans i petits puguin gaudir-ne plegats, juntament amb el posterior espectacle de pallassos.


Pels més tradicionals…

Com tota la festa major, a l’Escala tampoc podien faltar els clàssics actes que any rere any fan d’aquests dies uns dies per rememorar la tradició de la vila. Les sardanes que se celebren cada dia, l’anada a ofici i el ball de nit seran els actes que aquells qui estimen la tradició no es podran perdre.


Pels més esportistes…

Seguint amb aquesta recent incorporació d’actes esportius a les festes majors, el municipi ha preparat gimcanes, tirolines, curses i competicions perquè els amants de l’aventura puguin gaudir de valent. Divendres al matí tindrà lloc una tirolina salada, dissabte a la tarda un partit de futbol, diumenge una gimcana nocturna per la platja i dilluns kayac experience.


Pels qui mai veuen l’hora d’anar a dormir…

Aquest és l’espai dedicat als que més surten i als que menys dormen, a aquells que viuen per no perdre’s cap detall de les nits de festa major. L’Escala ha preparat, per cada nit de la festa, un acte divers i anima’t perquè els joves –i els no tan joves- puguin sortir fins que surti el sol. Divendres a la nit es farà el Correbirra amb sortida de la plaça Catalunya que desembocarà en el concert de barraques. Dissabte seran els Festucs i l’Orquestra Maribel qui animaran la nit i diumenge una discomòbil s’instal·larà a La Riba per fer ballar tothom als ritmes de l’estiu. Dilluns, i per tancar la festa, els qui s’instal·lin a la sorra de la platja podran passar una estona tranquil·la amb l’espectacle pirotècnic i el posterior tancament de la festa amb el grup de versions Banda Neón.

Més informació: 

Festa Major de l'Escala
Del 31 d'agost al 4 de setembre
Web de l'Ajuntament

A

També et pot interessar