Festa Major, Empordà

Foto: 

CEDIDA

Arriben dies de festa a Sant Pere Pescador

Tres dies amb activitats populars: autocinema, teatre familiar, sardanes i concerts
Surtdecasa Empordà
,
25/06/2020
Fires i festes
A finals de juny cada any es celebra la Festa Major de Sant Pere Pescador, una de les primeres festes de la temporada d'estiu empordanesa. Aquest any la festa tindrà un format més reduït, amb limitacions d'aforament, distàncies de seguretat i un seguit de mesures per evitar possibles rebrots de la Covid-19. Després dels mesos de confinament l'ajuntament ha decidit que la gent del poble es mereixia un cap de setmana amb un petit ventall d'activitats familiars i molt bon ambient, sempre amb la seguretat i la salut per davant. Us les expliquem!

Autocinema 'Yesterday' (2019)
Amb les mesures de distanciament físic que s'han de prendre mentre esperem la vacuna, l'autocinema ha ressorgit com una bona alternativa a les sales de cinema convencionals. Sant Pere Pescador programa una de les comèdies més interessants i taquilleres del 2019. De cop i volta un cantant i compositor que intenta fer-se un lloc en el món de la música passa a ser l'única persona que recorda la música dels Beatles en un món on van deixar d'existir, decideix començar a interpretar les seves cançons, fent-les passar per les seves.
> Divendres 27 de juny a les 22h, a l'aparcament del mercat municipal (abans de començar la pel·lícula s'anunciarà la freqüència FM).

 

 

Espectacle familiar 'Cösmix'
Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l'escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre “reciclàssic”, fan l'animal i fins i tot, ens avancen el futur en viu i en directe. Dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!
> Diumenge 28 de juny a les 19:00h, al Parc del riu.

Missa d'ofici en honor a Sant Pere
> Dilluns 29 de juny a les 11:00h a l'Esglèsia

Sardanes amb 'Foment del Montgrí'
La cobla Foment del Montgrí, va ser fundada a Torroella de Montgrí el 4 de gener de 1976, com a "Foment de la Sardana". Amb més de quaranta anys de savoir-faire, en aquesta ocasió oferiran una audició de sardanes desconfinades per moure els peus des de la cadira!
> Dilluns 29 de juny a les 12:00h al Parc del riu.

 

Concerts de 'Metropol'
Amb un repertori de concert amb temes de totes les èpoques, els membres de la formació s'autodenominen com innovadors, moderns i clàssics al mateix temps. Una combinació d'instruments i veus espectacular: violins, gralles, flautes travesseres i fiscorns s'afegeixen a les tradicionals trompetes, saxos, trombó i base rítmica, sumats a les tres veus femenines i dues masculines. Sempre amb frescor i ganes renovades de seguir oferint la millor música vestida de la millor posada en escena.
> Dilluns 29 de juny a les 19:00h i a les 23:00h

Més informació: 

Mesures Covid-19
Per evitar aglomeracions aneu amb suficient temps d'antelació.
No hi haurà servei de bar.
L'aforament serà limitat.
Ús de mascareta obligatori.
Distanciament social de 2m.
Hi haurà punts de gel hidroalcohòlic.
Inscripcions prèvies als concerts del dilluns al 972 520 535.
Web Ajuntament de Sant Pere Pescador

A

També et pot interessar