FM Vilanova de Bellpuig

Foto: 

Cedida

Les 5 activitats imperdibles de la Festa Major de Vilanova de Bellpuig

Del 6 a l’11 de setembre, la Festa Major vilanovina ofereix un ampli ventall d'actes per a tots els públics repartits en 6 intensos dies
Cristina Mongay
,
03/09/2018
Fires i festes
L’arribada del mes de setembre a Vilanova de Bellpuig és sinònim de festa grossa, de Festa Major! Durant 6 dies aquesta vila del Pla d’Urgell estarà plena de música, espectacles, cultura popular, vermuts i moltes altres activitats que no us deixaran descansar però que faran gaudir al màxim a tota la família. Us proposem un Top Five d’imperdibles dins del programa de la Festa Major.

1. Presentació del vídeo del II No Surrender Festival
Si bé hi ha una cita musical destacadíssima a Vilanova de Bellpuig, aquesta és el No Surrender Festival. Com a acte previ al programa de Festa Major d’estiu d’enguany, es presentarà el dimecres al vespre el vídeo oficial d’aquesta trobada dedicada a Bruce Springsteen. Una cita imperdible per tots i totes les fans del Boss, i pels participants d’aquesta segona cita que tingué lloc al mes de juny passat.

Quan? Dimecres 5 de setembre, 20h
On? Restaurant l'Estoneta

2. Presentació de l'Hereu i la Pubilla de la Festa Major
Una de les propostes de més caire tradicional que trobem al programa d’actes de la Festa Major de Vilanova de Bellpuig d’enguany, és la presentació del seu hereu i la seva pubilla. Es tracta d’una cita que no es realitza cada any a la vila, però que connecta amb força amb la tradició catalana.

Quan? Dijous 6 de setembre, 20:45h
On? Balconada de l'Ajuntament

3. Espectacle d'hipnosi amb el mestre Jeff  Toussaint
L'il·lusionisme més hipnòtic arribarà a Vilanova de Bellpuig de la mà del reconegut francès Jeff Toussaint. Toussaint, amb prop de trenta anys d'experiència sobre els escenaris d'arreu del món, actuarà davant del públic vilanoví donant èmfasi el seu estil fresc i dinàmic. Posarà en pràctica la hipnosi teatral, la seva especialitat.

Quan? Divendres 7 de setembre, 00:00h
On? Pavelló Poliesportiu4. Vermut popular amb Afro Caribeean Collectiva
A tota bona Festa Major, no hi pot faltar el bon vermut! Un espai entre menjades idoni per trobar-se amb amics i familiars, conversar i ficar-se el dia. A Vilanova de Bellpuig, durant el seu vermut popular de dissabte, es comptarà amb l’aportació musical dels selectors Afro Caribeean Collectiva, tres malalts declarats dels sons més ballables i de la música negra.

Quan? Dissabte 8 de setembre, 13h
On? Plaça Catalunya

5. Espectacle infantil 'Explosive'
La companyia teatral La Cremallera representarà a Vilanova de Bellpuig, en el marc de la seva Festa Major de setembre, l'espectacle 'Explosive'
Es tracta d’un muntatge de jocs i animació musical enfocat a tots els públics. Es basa en realçar els jocs tradicionals (estirar la corda, cursa de sacs, ball de la cadira, etc.), i combinar-los amb l'animació musical. Una proposta lúdica i divertida que acaba amb una explosió de confeti multicolor, fent que tothom participi de la gran festa.

Quan? Diumenge 9 de setembre, 12h
On? Pavelló Poliesportiu

A

També et pot interessar