Foto: 

CEDIDA
Les festes del Carme d'Empuriabrava s'han convertit en una tradició.

Tot el que no et pots perdre de les Festes del Carme de Castelló d’Empúries

Celebra la tradicional festa d’estiu del 12 al 16 de juliol
Surtdecasa Empordà
,
10/07/2019
Fires i festes
A banda dels dies de Sol, de platja i de vespres que semblen no acabar mai, l’estiu també és un periple de retrobament. L'estació estival és la llar de gairebé totes les festes majors de la comarca, i els fidels parroquians acudeixen a la cita gairebé com un ritus cíclic que cal complir per tradició. Aquesta setmana engega una de les festes d'estiu de caire familiar més populars de l'Alt Empordà: la Festa del Carme de Castelló d'Empúries i Empuriabrava. Us expliquem el programa pas a pas perquè no us en perdeu cap detall!

El tret de sortida serà el divendres al més pur estil Holi Color Party al passeig marítim d'Empuriabrava. A la nit, al mateix indret, tindrà lloc un dels concerts més esperats –que s'inclouen dins la programació de Sons del Món– amb els The Original Wailers i Dj Lion Ant.

Dissabte començarà a rodar a la platja d'Empuriabrava, on tindrà lloc el 5è torneig de Rugbi 7. El concert de Els Catarres i Els Perduts de Sant Esteve de les Roures s'encarregaran de posar la nota musical de la nit del dissabte.

De cara al diumenge es celebrarà la festa de l'escuma infantil, seguida dels pilars que faran la Colla Castellera Vailets de l'Empordà i d'una nit que finalitzarà amb ball a càrrec de Musimano. Els actes de dilluns quedaran inaugurats amb el tradicional concert de sardanes amb la cobla rossinyolets. A continuació hi haurà una remember Music Show que clausurarà la nit per donar pas al dia més important.

Amb el dimarts arribaran els actes en honor a la Verge del Carme, amb una processó pels canals d'Empuriabrava amenitzada per la xaranga Los Labradores i que sortirà de la zona de la bocana. A la plaça de les palmeres tindran lloc els pilars que farà la colla castellera Vailets de l'Empordà i l'actuació de la Colla Gegantera i de Grallers de Castelló. En acabar, hi haurà mitja audició de sardanes amb La Cobla Rossinyolets i la benedicció i cants de la Verge del Carme.

Una sardinada popular, havanes a càrrec del grup Son de L'Habana, ball amb l'orquestra Nueva Alaska donaran pas al fi de festa amb un gran espectacle Piromusical amb castell de focs.

Més informació: 

Festes del Carme de Castelló d'Empúries
Del 12 al 16 de juliol
Web Ajuntament de Castelló d''Empúries

A

També et pot interessar