Foto: 

CEDIDA
Fotografia de la tradicional processó pels canals.

Les millors propostes culturals de les Festes del Carme a Empuriabrava 2020

Se celebraran entre el 16 i el 19 de juliol i hi haurà activitats per totes les edats
Surtdecasa Empordà
,
16/07/2020
Fires i festes
Empuriabrava torna a estar de festa i enguany, malgrat totes les mesures que cal seguir per evitar la propagació de la Covid-19, s’ha decidit mantenir la tradició i programar diversos actes culturals. Des de concerts, a animació infantil, cinema o havaneres, tot un grapat d’activitats per a tota la família!

Dijous 16 de juliol
Abans que comenci el cap de setmana, Empuriabrava ja engega la festa. Aquest any, començarà amb la tradicional processó de la Verge del Carme pels canals d’Empuriabrava, que sortirà de la bocana i rendirà homenatge a la patrona de la vila marinera. A banda, també hi haurà cinema a la fresca, animació infantil i havaneres amb el grup Peix Fregit.

Divendres 17 de juliol
L’endemà els actes continuen i arrencaran a la tarda, amb un espectacle pels més petits de la casa. Alhora també es farà cinema infantil a la fresca i quan s’acosti la nit, el passeig marítim d’Empuriabrava acollirà el concert de Gertrudis a pèl.

Dissabte 18 de juliol
El dissabte a la tarda la festa tornarà a arrencar amb un concert de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània. El grup Sidral Brass Band seran els encarregats d’animar els carrers d’Empuriabrava i ja a la nit se celebrarà el concert de Dream Big Funk Band.

Diumenge, 19 de juliol
Per tancar aquests dies de celebració, diumenge a la tarda tindrà lloc un espectacle de màgia, i a la nit dues sessions del concert de Festa Major amb l’orquestra Cimarrón.

Condicions i mesures de seguretat
Tots els actes són gratuïts però alguns d’ells requereixen reserva prèvia per assistir-hi per tal de controlar l’aforament. Alhora, l’organització recomana assistir amb temps als actes prevists. Podeu controlar quins actes cal assistir amb entrada reservada aquí.

Més informació: 

A

També et pot interessar