Fira del Formatge de Lladó 2014

Foto: 

Cedida

Més de quaranta artesans participen a la Fira del Formatge de Lladó

Les degustacions i l'ambient festiu són els protagonistes del diumenge més formatger de l'Alt Empordà
Irene Caamaño
,
20/09/2014
Fires i festes
El poble lledonenc celebra la 19ª Fira Catalana del Formatge Artesà. Amb la participació de 45 artesans alimentaris i una oferta d'espectacles per a petits i grans, aquest diumenge 21 de setembre podeu formar part d'una de les fires del sector formatger més importants i consolidades de Catalunya.

La Fira del Formatge Artesà arriba per dinovè any consecutiu a la població de Lladó. Considerada una plataforma de projecció i difusió del sector formatger artesà dins i fora del país, l'edició d'enguany compta amb la participació de 30 formatgers d'arreu de Catalunya (també de la Catalunya Nord) i 15 artesans d'altres productes com mel, embotit, vi, pa, anxoves, olives, xocolata...

A més a més, la jornada formatgera estarà plena d'ambient gràcies a la oferta de diversos espectacles lúdics i culturals, d'entre els quals destaquen les activitats infantils (titelles, pallassos i jocs al carrer), els maridatges de vi a càrrec del celler “La Vinyeta” o la música en viu del grup La Faràndula.

 

Amb l'adiquisió d'un tiquet de la Fira (8€) qualsevol persona pot gaudir d'una degustació de quatre formatges i un vi, emportar-se un plat de ceràmica de record i passar un diumenge passejant pel casc antic de Lladó, on s'hi pot apreciar l'església de Santa Maria i la seva canònica que data del 1089. Suposo que són motius suficients per entendre que cada any hi assisteixen entre 5.000 i 10.000 persones.

A

També et pot interessar