Foto: 

Cedida
Colla Gegantera de Palamós

Palamós tria festa al carrer

El 16 i 17 d'octubre el Tu Tries! de la Colla Gegantera de Palamós omplirà els carrers de la ciutat d'activitats festives
Adrià Cortadellas
,
07/10/2015
Fires i festes
El tradicional Tu Tries! de Palamós que, any rere any, organitza la Colla Gegantera de la ciutat torna els dies 16 i 17 d'octubre per impregnar la ciutat de festivitat. Cercaviles, castellers, concerts, balls populars, bastoners i un corre-bars de cloenda. Perquè diguin que a l'octubre no hi ha gresca! Vosaltres trieu.
La cloenda del Tu Tries 2015 serà l’anomenat Corretaskes: un ball de gralles itinerant entre les tavernes col·laboradores del casc antic de Palamós

Hi ha qui diu que, amb l’arribada de l’octubre i la tardor, els carrers es buiden de vida. 'Per l’octubre, caliuet’, diu la dita. Això és el que cada any la Colla Gegantera de Palamós rebenta per tots costats. I és que, al bell mig de l’octubre (16 i 17), es treuen de la màniga una festa al carrer en tota la seva magnitud: el Tu Tries!

Palamós es convertirà en una gran festa a partir del divendres 16 d’octubre a les 21h, amb el tret de sortida de l’esdeveniment: una Diada Castellera amb els Minyons de Santa Cristina, a la Plaça de Sant Pere, seguit d’una actuació del grup Morena Tradipatxanga,  que, segons l’organització no deixarà indiferent a ningú.

El dissabte continuarà la disbauxa a partir de les 19h del vespre amb la Cercavila i Mostra de Balls Populars a la Plaça dels Arbres, que enguany compta amb la participació, ni més ni menys, que els Bastoners de l’Esbart Mestre Sirés de Palafrugell i els Cavallets de Mataró.  La cloenda del Tu Tries 2015 serà l’anomenat Corretaskes: un ball de gralles itinerant per les tavernes col·laboradores del casc antic de Palamós, al ritme del grup de grallers tarragonins So Nat.

A

També et pot interessar