Foto: 

Joan Vilardell

Tot són Flors i Violes a Palafrugell

Del 29 d’abril a l’1 de maig, arriba la 6a edició de la festa palafrugellenca que celebra l’arribada de la primavera i el bon temps
Adrià Cortadellas
,
22/04/2016
Fires i festes
Diu que la primavera la sang altera, però a Palafrugell encara s’ho agafen més al peu de la lletra i li fan la benvinguda amb tot un sarau: el Flors i Violes. Un any més i per sisena vegada els palafrugellencs celebren l’arribada del bon temps amb una festa que fusiona flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i arts plàstiques en un itinerari entrellaçat de patis, espais, jardins i carrers del municipi.
L'edició d'enguany inclou actuacions de Gemma Humet, Mazoni, Enric Verdaguer, Joan Masdéu i Nyandú

Del 29 d’abril a l’1 de maig Palafrugell homenatjarà un any més la primavera i el bon temps amb un itinerari per patis, jardins i carrers del municipi amb flors, art, animació infantil, dansa i música. Palafrugell es torna a vestir de festa durant tres dies, en què es podrà gaudir d’un bon grapat d’activitats artístiques, entre les quals hi haurà concerts, dansa i teatre, repartides entre una trentena d’espais de la població decorats per l’ocasió, com per exemple, Plaça Nova, Can Genís, la Fàbrica de Suro Joaquim Esteva, la Fundació Cuixart, el Cel Obert o el Cafè del Centre.

I les violes. Les actuacions musicals que faran de banda sonora durant aquests 3 dies aniran a càrrec de Gemma Humet, Mazoni, Enric Verdaguer, Joan Masdéu i Nyandú. Una trentena d’espectacles, música i dansa en directe totalment gratuïts, juntament amb la concorreguda fira d’artesans, l’espai de gastronomia de més èxit: els food trucks amb menjars d’arreu del món. I com a novetat destacada, un final de festa amb molt color: Festival Holi amb DJ convidat!

Per acabar-ho d’amanir, cal tenir en compte el Menú Especial Flors i Violes als restaurants palafrugellencs, des de Sant Jordi i fins l’1 de maig. Però per anar fent boca, cada dia a l’espai dels forns de la Bòbila vella hi haurà concerts d’aperitiu i food trucks amb menjar internacional. A més a més el diumenge 1 de maig hi haurà un Dinar Popular al centre de la vila.

Descarregueu-vos el programa d’activitats o la app per tenir tota la informació del festival Flors i Violes.

 

Més informació: 

Flors i Violes 2016
Del 29 d'abril fins a l'1 de maig
A tota la vila de Palafrugell
A l'agenda
 
A

També et pot interessar