Cinemes Las Vegas
Carrer Sant Pau, 44
17600 - Figueres
  • 972 556 974
  • 972 556 985
  • info@cinemeslasvegas.cat

Cartellera

Català

La innocència

Sinopsi

Lis és una adolescent que somia en convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho haurà de lluitar-ho durament amb els seus pares. És estiu i Lis es passa el dia jugant als carrers del poble amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La falta d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen a Lis a portar aquesta relació en secret per a que els seus pares no ho descobreixin. Però aquest estiu idíl·lic arriba al seu final i, amb l'inici de la tardor, Lis descobreix que està embarassada.

Horaris: 

Divendres 3 de juliol: 20:30h

Cuestión de justicia

Sinopsi

Explica la història real del jove advocat Bryan Stevenson (Jordan) i de la seva històrica batalla per la justícia. Després de llicenciar-se a Harvard, Bryan rep ofertes de feina molt lucratives. Però ell prefereix posar rumb a Alabama per defensar persones que han estat condemnades erròniament o que no tenien recursos per tenir una representació legal adequada, i ho fa amb el suport de l'activista local Eva Ansley (Larson). Un dels seus primers i més turbulents casos és el de Walter McMillian (Foxx), que el 1987 va ser sentenciat a la pena de mort per l'assassinat d'una noia de 18 anys, tot i que les proves demostraven ostensiblement la seva innocència. En els anys posteriors, Bryan es veu immers en un laberint de maniobres legals i polítiques i d'un racisme obert i descarat mentre lluita per Walter i altres com ell, tot i tenir-ho tot en la seva contra, inclòs el sistema legal.

Horaris: 

Del 3 al 5 de juliol:
Divendres: 20:30h
Dissabte: 18:40 | 21:30h
Diumenge: 20:00h

Personal Assistant

Sinopsi

Ambientada en la vibrant escena musical de Los Ángeles, explica la història de Grace Davis (Tracee Ellis Ross), una súper estrella el talent i l'ego de la qual ha arribat a límits insospitats. Maggie (Dakota Johnson) és la seva assistent, una noia amb més feina de la que pot fer i en qui segueix latent el seu somni de la infantesa: convertir-se en productora musical. Quan el mànager de Grace (Ice Cube) li ofereix una oportunitat que podria alterar el rumb de la seva carrera, Maggie i Grace comencen a maquinar un complicat pla amb què estan decidides a canviar per sempre les seves vides.

Horaris: 

Del 3 al 5de juliol:
Divendres: 21:00h
Dissabte: 16:30 | 19:30 | 22:00h
Diumenge: 16:45 | 19:30h

La lista de los deseos

Sinopsi

Dues amigues malaltes de càncer viuran el gran viatge de la seva vida quan emprendran un viatge amb una altra companya.

Horaris: 

Del 3 al 5 de juliol:
Divendres: 20:45h
Dissabte: 17:00 | 19:20 | 21:45h
Diumenge: 16:30 | 18:45 | 21:00h

Onward

Sinopsi

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s'embarquen en una aventura en què es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia al món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per poder recordar-lo.

Horaris: 

Dies 4 i 5 de juliol:
Dissabte: 16:30h
Diumenge: 16:30h

La llamada de lo salvaje

Sinopsi

Explica la història de Buck, un bon gos la vida del qual canvia de la nit al dia quan el seu propietari es trasllada de Califòrnia als exòtics paratges d'Alaska durant la Febre de l'Or a finals del s. XIX. Com a aprenent d'un grup de gossos de trineu (i posteriorment el seu líder), Buck experimenta una aventura que mai oblidarà, trobant el seu lloc en el món i convertint-se gairebé en el seu propi propietari.

Horaris: 

Dies 4 i 5 de juliol:
Dissabte: 19:10 | 22:00h
Diumenge: 18:45 | 21:00h

E.T., el extraterrestre

Sinopsi

Una nit uns extraterrestres arriben a la Terra per recollir-hi mostres d'espècies vegetals, però uns humans els descobreixen. Els extraterrestres han de fugir precipitadament i, sense voler, es deixen un company.

Horaris: 

Dies 4 i 5 de juliol:
Dissabte: 16:15h
Diumenge: 17:15h

Més informació

Els Cinemes Las Vegas de Figueres treballen una programació a preus baixos per potenciar l'equipament, recuperat pel cineasta Ventura Pons la primavera del 2018. El Cinema Las Vegas, situat al carrer Sant Pau, va tornar a la vida divuit anys després del seu tancament l'any 2000 amb un aforament de 845 persones. Es va inaugurar amb l'estrena de la pel·lícula Miss Dalí, dirigida pel mateix Ventura Pons. Periòdicament, cada dijous al vespre, també programen propostes de cinema d'autor de la mà del Cineclub Diòptria.