Cervesa

Foto: 

Surtdecasa
La Festa de la Cervesa de Platja d'Aro

La gran Festa de la Cervesa de Platja d’Aro

Una trentena de marques i varietats nacionals i d’importació i productors artesanals catalans participen a la 32a edició de la fira que tindrà lloc del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre
Surtdecasa Empordà
,
04/10/2019
Menjar i beure
Trentena-dos-ena edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari, a l’inici de la gran avinguda per a vianants davant el Palau d’Esports i Congressos. L’accés al recinte, on hi ha instal·lats els estands i l’escenari és gratuït i s’hi poden tastar una trentena de marques i varietats nacionals i d’importació, i per cinquè any consecutiu també hi participen productors artesanals catalans. Visca la cervesa i que comenci la festa!
Els estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans

Durant set dies, els 25.000 visitants previstos, poden gaudir de la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro. L’Oktoberfest obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada, excepte els diumenge 6 i 13 d’octubre que ho farà a les 23 h. Per commemorar més tres dècades de celebració es podrà adquirir la característica gerra de ceràmica (6 euros) i com a novetat d’enguany tota la resta de gots seran reutilitzables, eliminant els de plàstic d’un sol ús: amb la primera consumició cal adquirir directament als estands per 1 euro un got de 33cl o de mig litre que es pot conservar o bé retornar en un espai específic on també s’efectua la devolució de l’import.

La inauguració és al capvespre de divendres 4 d’octubre amb la tradicional Punxada del Primer Barril. A nivell musical actuaran a l’escenari principal The Country Revival Farmers, Stop 80, La Banda del Drac, Boogie-Woogie, Removida 80, Orquestra Girasol i La Band Gogh; i també ho faran diverses xarangues i grups d’animació Marxa Attacks, Brass The Gitano Band, Bufant Fort Street Band, Zampone Brass Band, Xaranga Damm-er i Cobla Tropic.

  • imatge de control 1per1

Alhora els estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans, tot passant per altres especialitats pròpies de cada establiment. A nivell local hi participen els establiments Don Quijote, La Riera, El Rincón del Sevillano, Las Delicias, Gib’s El Asador i Zsa-ZSa, que tindran preus unificats per als productes més habituals. Els productors artesanals -La Selvaseria i Moska de Girona- tenen llibertat de preus.

Enguany es manté l’estructura de les darreres edicions: els estands envolten el perímetre de la Plaça del Mil·lenari i en l’espai central hi ha instal·lades taules i cadires per als visitants, aportades pel consistori. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Plata d’Aro, organitzadora de la festa, també desenvolupa la promoció i difusió de l’esdeveniment amb una campanya publicitària protagonitzada per una imatge amb un cor com a protagonista. I és que la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro batega amb bona salut i ara toca disfrutar-la.

 

 

Més informació: 

Festa de la Cervesa Platja d’Aro
Del 4 al 6 i de l’11 al 13 d’octubre de 2019
Plaça del Mil·lenari · 32a Edició
Més informació

A

També et pot interessar