Jump to navigation
L’olla de peix és un plat de foc lent on s'hi barregen diferents varietats de peix del nostre litoral amb verdures, patates, pa engrunat o fideus, depenent de la zona i el xef. Un plat que recull l’intens sabor del nostre mar i la nostra horta, confluint-hi els diferents sabors i textures del peix i la verdura. La campanya gastronòmica del Menú de l'Olla de Peix esdevé en el marc ideal si voleu tastar diferents variants de la cuina del mar i muntanya. Teniu fins el proper 14 d’abril per apropar-vos a un dels 9 restaurants (Costa Brava, Guillermo, Kubansky, Refugi de Pescador i Simón a Calonge-Sant Antoni; i Bell Port, Hotel Àncora, Hotel Trias i Maria de Cadaqués a Palamós) de Calonge-Sant Antoni i Palamós que hi participen i provar el menú d'enguany:
- Entreniment de la casa- Olla de peix- Postres de la casa- Vi Sumarroca o Estrella Damm Inèdit- Cafè- Preu: 28€