Adrià Cortadellas
,
27/07/2015
Música

Arriba el Barretina Festival, un nou cicle de concerts a la fresca a Rupià

13th Magic Skull, Miquel Abras o The Dirty Club són alguns dels grups que actuaran a la localitat baixempordanesa

Foto: 

Crtistian Garcia
Els palafrugellencs 13th Magic Skull
El naixement del Barretina Festival, ubicat al bell mig de l'Empordanet, evidencia una vegada més la bona salut dels cicles de concerts a la fresca al territori durant l'estiu. La nova proposta es farà a la Plaça de Rupià tots els dilluns d'agost i aposta per grups de proximitat, sense tancar-se les portes a bandes internacionals. Per tal de poder subvencionar el cicle gratuït, els organitzadors aniran passant la barretina durant els concert per tal que els assistents puguin fer les seves donacions voluntaries.
El Barretina Festival serà gratuït, però es farà circular una barretina per dipositar-hi donacions voluntaries

Rupià organitza, des de l'últim dilluns de juliol i durant tots els d'agost a partir de les 22:00h, un festival internacional de música que aposta per bandes de proximitat, sense tancar-se les portes a propostes internacionals. Així doncs, el Barretina Festival comptarà amb artistes com els neozelandesos Duo Jackson o el bisbalenc Miquel Abras, els palafrugellencs 13th Magic Skull o els gironins The Dirty Club. El nou cicle de concerts a la fresca, anomenat Festival Barretina, inclourà també les actuacions de Cybee de i La Madam Boogie. El flamant festival serà gratuït, al bell mig de la Plaça del municipi baixempordanès, però els organitzadors faran circular una barretina entre els assistents per tal que facin les seves donacions voluntaries.

El concert internacional inclòs en la programació tindrà el 17 d'agost com protagonista al Duo Jackson, format per Miles i Margaret Jackson, guitarrista clàssic i violinista procedents de Nova Zelanda, amb una àmplia trajectòria de gires per Oceania, Àsia i Europa. La inauguració tindrà lloc el 27 de juliol amb la banda gironina The Dirty Club, a la qual el seguirà l'actuació de Cybee i la de 13th Magic Skull, grup que va guanyar el 2013 el concurs Projecte Demo de Ràdio 3. El cantautor Miquel Abras, que l'any passat va publicar el seu cinquè àlbum, "Per amor a l'art", està programat per al 24 d'agost i el festival conclourà el 31 d'agost de la mà de La Madam Boogie, una formació acústica de jazz.

 

 

 

Més informació: 

http://www.barretinafestival.cat/

També et pot interessar