Foto: 

Lluís Català
El Desemboca en l'edició del 2018

Les 8 bandes que actuaran al Desemboca de Platja d’Aro

Els dies 6 i 7 de juliol torna el festival gratuït de la Costa Brava pels amants dels sons vintage
Surtdecasa Empordà
,
01/07/2019
Música
Quan a algú li agraden els sons vintage adora tot el ventall que això abasta. Del rhythm&blues al rock'n'roll, passant pel soul i el blues i sense oblidar-nos del punk-rock i el garatge més ballable. Un any més una riuada de sons vinatge dels estils més diversos desemboquen a Platja d’Aro. Els dies 6 i 7 de juliol arriba la setena edició del Desemboca Rock'N'Roll Festival. Amb totes les seves lletres. Concerts a l'aire lliure: sol i platja durant el dia i nits de ball a ritme frenètic. Com si no hi hagués demà. I tots els concerts gratuïts, a la plaça dels Estanys (excepte el del diumenge, en horari de vermut, que es farà a la Pizzeria la Riera). I amb 8 bandes imprescindibles en un cartell que combina la mirada catalana i estatal amb la vessant internacional. Què més es pot demanar? Us expliquem tots els grups que hi actuaran!
 
The Arrogants​
Aquestes joves promeses van decidir dedicar la seva adolescència a les guitarres enlloc dels videojocs i submergir-se en els clàssics del rock'n'roll, el garatge o el blues del segle XX. Amb una curta però intensa trajectòria, ja han telonejat a bandes com The Pretty Things o Lenny Kravitz.
Dia: Dissabte 6 de juliol
Hora: A les 21h30
 
 
Ming City Rockers​
Nascuts entre l'olor tòxica de la planta petroquímica de la seva ciutat i la laca d'oferta, podrien ser considerats com uns joves desemparats que es van ajuntar a causa de la seva rebel·lia, la seva ràbia de classe obrera oprimida o el seu gust per arreglar-se amb blazers ajustats i corbates.
Dia: Divendres, 21 de juliol
Hora: A les 22h30
 
 
Los Estanques​
Nascuts el 2016, però ja amb tres àlbums editats, costa de creure que uns músics que no arriben a la trentena recuperin i facin seu el pop progressiu en castellà amb la vista clavada als seus referents principals, però al mateix temps sense sonar ni desfasats, ni massa ancorats en una època determinada.
Dia: Dissabte 6 de juliol
Hora: A les 23h30
 
 
Terbutalina
Rock'n'roll ballable i garatge-punk festiu, disparat per uns esbojarrats de la costa oest de l'estat, amants del tabac, la platja i el matrimoni entre polítics imputats. Presenten el seu nou àlbum que ens transporta a la Costa da Morte, fins al so atlàntic amb coples plenes d'ironia.
Dia: Dissabte 6 de juliol
Hora: A les 00h30
 
 
Myriam Swanson & Amadeu Casas​
El primer blues enregistrat va ser un de femení als anys 20 del segle passat, en un moment únic d'alliberament sexual, on les dones salvatges ja no passen pena perquè ja han passat tota la que podien suportar. Un repertori inspirat per cançons tavernàries, els tràveling shows i els honky tonks.
Dia: Diumenge 7 de juliol
Hora: A les 13h00
Lloc: Pizzeria La Riera
 
 
The Sick Boys
Seguint els patrons de Little Richard, Jerry Lee Lewis, Louis Prima o Stray Cats ofereixen un directe especialment energètic donant un toc personal a aquests estils tan clàssics, transmetent un ambient festiu amb composicions pròpies i deixant entreveure alguna versió com a homenatge.
Dia: Diumenge 7 de juliol
Hora: A les 19h00
 
 
Koko-Jean & The Tonics
El millor de quatre mons musicalment diferents en una sola bomba plena d'ànima i groove. La banda composta per Koko-Jean, Anton Jarl, Víctor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica barcelonina, serveix un còctel variat de lletres, balls i sacsejades.
Dia: Dissabte 7 de juliol
Hora: A les 20h15
 
 
Flamingo Tours​
Una proposta amb poques concessions a la innocència i que transita per les venes profundes del rock'n'roll amb cara de dona, els pantalons de blues, el soul vell, la cuina tex-mex i una mica de satanspell i de rhythm'n'blues. Música gringa, però aquest cop amb bitxos.
Dia: Dissabte 7 de juliol
Hora: A les 21h30
 
 

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

A

També et pot interessar