Surtdecasa Empordà
,
28/03/2019
Música

Els 5 espectacles de la Primavera a l'Espai 2019

L’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro acostarà al públic universos sonors i visuals diversos i innovadors

Foto: 

CEDIDA
Una temporada de 4 concerts que porten la bona música clàssica i popular
Ja arriba la IV Temporada de la Primavera a l'Espai. Una temporada de 4 concerts que porten la bona música clàssica i popular a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. Un dissabte al mes en el ja tradicional horari de les 20h, durant els mesos de març, abril, maig i juny .Cinc espectacles que ens portaran a universos sonors i visuals diferents i innovadors de qualitat garantida. Apunteu-vos-ho a l'agenda perquè aquesta Primavera, promet i molt!

1. International School of Brussels
Més de 100 músics i de forma intermitent aniran proporcionant un espectacle conformat per banda simfònica, diverses formacions vocals, Big Band, jazz en petit i gran format. Tot fet per joves músics de l'Escola Internacional de Brussel·les.
Dissabte, 30 de març a les 20 h

 

2. Luís González: En clave de Serrat
Aquest serà un concert fet amb música de proximitat per un dels noms més importants del Jazz actual: Luís González. Director de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i pianista amb una sòlida formació clàssica, fa anys que es dedica al jazz i ens portarà el seu darrer treballar fonogràfic: "En Clave de Serrat".
Dissabte, 27 d'abril a les 20 h

 

3. Alejandro Bustamante i Enrique Bagaría
Dos dels noms més importants de la música clàssica espanyola trepitjaran aquesta primavera l'Espai Ridaura: el violinista Alejandro Bustamante, professor als centres superiors de música de Salamanca i Madrid,i també concertista i solista a les més prestigioses sales de concert d'Europa. Juntament amb ell, el pianista Enrique Bagaría, guanyador del prestigiós concurs Maria Canals de Barcelona i professor dels Conservatoris Superiors de Saragossa i Liceu de Barcelona.
Dissabte, 11 de maig a les 20 h
 

4. Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?
El diumenge 19 de maig serà el torn de l'obra "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, un concert familiar dirigit per Paco Mir que trenca alguns tòpics dels contes de princesa de tota la vida.
Diumenge, 19 de maig a les 19 h
 

5. Cor de Cambra de la Diputació de Girona: Serenity
Per cloure la Temporada actuarà un dels Cors més importants i sòlids de Catalunya: el Cor de Cambra de Girona, que portarà un repertori actual i ple de bellesa, dirigit pel talentós Pablo Larraz.
Dissabte, 8 de juny a les 20 h

Més informació: 

Primavera a l'Espai 2019
 

També et pot interessar