Foto: 

CEDIDA
Tots els concerts se celebraran a les 21h a l'Església de Santa Cristina d'Aro.

Quatre concerts excel·lents pels més de 10 anys de Concerts d'Aro

El festival de piano, cambra i cant tindrà lloc el 17, el 20, el 27 d'agost i el 3 de setembre
Surtdecasa Empordà
,
15/08/2018
Música
Nascut l'any 2008 com a entitat cultural del municipi de Santa Cristina d’Aro, al Baix Empordà, Concerts d’Aro s'ha convertit avui en dia en tot un referent de la música de cambra i cant amb la presència de grans artistes amb renom internacional. El que va començar com un cicle de piano –durant l'estiu– per a joves intèrprets que despertaven passió entre el públic, torna un any més per oferir concerts de Rafael Aguirre (guitarra) i Nadège Rochat (violoncel), José Menor (piano), Trio Rodin (cambra) i Quartet Catalinka (concert de veus).
Rafael Aguirre i Nadège Rochat (17 d'agost, 21h)
L'església romànica de Santa Cristina d'Aro acollirà a Rafael Aguirre, considerat un dels millors guitarristes del món, i a Nadège Rochat al violoncel. Junts interpretaran a duo un concert de cambra que ha estat aplaudit arreu del món. El programa escollit per a l'ocasió estarà format per obres de E. Granados, M. De Falla, G. Cassadó, F. Tárrega, M. Ravel o C. Gardel entre d'altres. El concert serà la primícia dels dos artistes a tot l'Estat.
 
 
José Menor (20 d'agost, 21h)
Conegut pel seu èxit mundial amb Goyescas, l'artista protagonitzarà un recital de piano amb obres de O. Messiaen, I. Albéniz o F. Liszt. El concert serà tot un repte del públic assistent al festival, ja que serà molt espiritual i transcendent. Menor és un artista que desafia qualificatius. Reconegut com “el gran ambaixador de la música espanyola”, l'artista s'ha convertit en un aclamat intèrpret del gran repertori pianístic i de la música contemporània.
 
 
Trio Rodin (27 d'agost, 21h)
El Trio Rodin serà el tercer espectacle programat fins del festival. Arribaran quan s'acabi el mes d'agost per oferir la seva filosofia musical mitjançant un concert de cambra amb obres de J. Haydn, A. Sendorovas, C. Saint-Säens i F. Mendelssohn. Amb més de 200 concerts a l'esquena, el trio format per Carles Puig (violí), Esther García (cello) i Jorge Menggoti (piano) arribaran a Santa Cristina d'Aro per donar el millor d'ells mateixos.
 
 
Quartet Catalinka (3 de setembre, 21h)
Amb aquest concert tancarà les portes el festival de piano, cambra i veus Concerts d'Aro. Concretament amb aquest concert de veus, els quatre artistes interpretaran melodies tradicionals russes i catalanes. El quartet que farà parada a Santa Cristina, està format per Anna Bobrik (soprano), Vera Krasnoperova (mezzosoprano), Josep Camós (tenor) i Dani Morales (baríton).
 
Els quatre concerts s'iniciaran a les 9 del vespre a l'església romànica del municipi. Cadascun d'ells costarà 20 euros. En cas de voler assistir a tots, hi ha la possibilitat de demanar un abonament. Quan finalitzi la vetllada s'oferirà un pica-pica pels assistents.

Més informació: 

Concerts d'Aro
Del 17 d'agost al 3 de setembre
A

També et pot interessar