Foto: 

Surtdecasa Empordà

L'Acústica es reinventa amb 14 concerts de nivell a Figueres

Les Nits d’Acústica tindran lloc els dies 27, 28 i 29 d’agost a tres nous espais de la ciutat de Figueres
Surtdecasa Empordà
,
27/08/2020
Música
Com cada mes de setembre l’Acústica de Figueres torna a ser la protagonista de l’escena musical de la comarca. Enguany, malgrat la situació d’emergència social i sanitària provocada per la Covid-19, el festival empordanès ha pres un impuls i s’ha reinventat, adaptant-se a les mesures de seguretat i convertint-se en Les Nits de l’Acústica. Amb un format de concerts asseguts, distància de seguretat, entrada prèvia i ús de la mascareta, el festival pretén animar la ciutat aquests últims dies del mes d’agost i retornar-li l’alegria i la màgia tan característiques del primer cap de setmana de setembre.

Abans comencin els concerts ja s’han venut el 90% de les entrades que han posat a disposició. I és que aquest any el cartell és de luxe: Izal, Sopa de Cabra, Stay Homas, Miki Núñez, Doctor Prats, Gertrudis, Andrea Motis, Maika Makovski, Joan Miquel Oliver, Cala Vento, Suu, Ferran Palau i Maria Jaume, Dàmaris Gelabert i El Pot Petit seran els protagonistes d’aquesta edició tan especial i atípica alhora.

Amb la intenció de respectar l’esperit de l’Acústica, cada es realitzaran cinc actuacions simultànies. Aquests concerts compliran escrupolosament totes les mesures de seguretat dictades pel Procicat. Les Nits d’Acústica tindran lloc els dies 27, 28 i 29 d’agost a tres nous espais de la ciutat de Figueres.

L’escenari principal se situarà al Parc de les Aigües, el segon espai verd de la ciutat, a cinc minuts del centre històric. Aquest escenari tindrà capacitat per a 600 persones i gaudirà d’un annex, que serà un Espai Village on poder prendre alguna cosa abans i després del concert.

L’escenari íntim del festival se situarà al Claustre de l’Institut Ramon Muntaner, un espai que fa anys ja havia estat un escenari de l’Acústica. Està a cinc minuts de la Rambla, tindrà una capacitat per a 300 persones i també comptarà amb un petit Espai Village.

I per últim, l’Acustiqueta es realitzarà al Teatre Jardí, un espai per a 800 persones que amb les noves mesures podrà absorbir aproximadament el 40% de la seva capacitat.

Més informació: 

A

També et pot interessar