Adrià Cortadellas
,
16/05/2017
Música

Música, ciclisme, entorn i gastronomia: la Musicletada 2017

El festival Interludi proposa un recorregut en bicicleta amb recitals de Joan Colomo, Za!, Maïa Vidal i DJ Rubenhits

Foto: 

Cedida
Joan Colomo actuant a la Musicletada 2014
Ja la tornem a tenir aquí. El festival Interludi de Calonge ha programat, un any més, el maridatge definitiu entre música en directe, ciclisme, paisatge i aperitius. Una excusa ideal per sortir de casa i passar una jornada idíl·lica amb tots aquests ingredients. Enguany se celebrarà el proper diumenge 21 de maig.
El tret de sortida serà a mig matí, a les 11h al Collet de Calonge i, a partir d'aquí, només caldrà deixar-se portar
La Musicletada 2017 serà un recorregut en bicicleta entre vinyes, platges i altres paratges de l’entorn del municipi, amb actuacions musicals en directe. Enguany, els artistes encarregats d’amenitzar-la seran Maïa Vidal, Za!, Joan Colomo i DJ Rubenhits, entre les diferents etapes. Una dotzena quilòmetres plàcids i de fàcil nivell que recullen les Gavarres i la Costa Brava (es recomana utilitzar bicicleta de muntanya). El tret de sortida serà a mig matí, a les 11h al Collet de Calonge i, a partir d’aquí, només caldrà deixar-se portar.
 
 
Una copa de vi Clos d'Agon amb Maïa Vidal
La primera parada serà a les bodegues Clos d'Agon del Mas Gil, per descobrir Maïa Vidal tot prenent una copeta de vi. La franco-americana i el seu eclecto-pop amb bases electròniques encetaran la llauna de la Musicletada d'enguany. L'actuació anirà acompanyada d'una bona copa de vi Clos d'Agon.
 
 
Un gotet de sidra Mooma amb Joan Colomo
La següent estació serà al Castell de Calonge cap a les 12h. Serà el torn del geni i figura, Joan Colomo. El de Sant Celoni és molt més que l'artista amb tocs de genialitat que tots coneixem: és una santificada institució de la melodia, carregat de sorpreses, sentit de l'humor inesgotable i un carisma únic. El bruixot del Montnegre va publicar el seu darrer disc Sistema l'any passat amb el segell BCore.
 
 
Una cervesa La Brava amb Za!
Pedalarem una mica més i arribarà el següent avituallament: una cerveseta La Brava amb Za!. Serà al Racó de Torre Valentina. El grup més innovador de l’escena musical catalana -que compte amb l'empordanès Edi Pou a les seves files- oferirà una proposta ideal per a l’ocasió. El grup Za! es defineix a si mateix com a dues persones que toquen diferents instruments i molts pedals. És un grup eclèctic que s’interessa per tots els diferents estils musicals. Amb més de 500 concerts realitzats, Za! ha girat arreu d’Europa, els Estats Units i altres països com Rússia i Brasil.
 
 
Fi de trajecte i arrossada amb DJ Rubenhits
L’última parada serà al punt de partida: al Collet de Calonge. Allà es podrà degustar una arrossada a càrrec de Llaüt de l'Empordà, gaudint d’unes vistes i un entorn espectacular. El sobretaula serà a ritme de DJ Rubenhits, alter ego del bisbalenc Ruben Campoy. Campoy és un dels organitzadors del festival electrònic Pulse i sempre que punxa sona que trona. Acabarà punxant música fins que es pongui el sol.
No hi ha excusa per no apuntar-se a la ruta Musicletada, doncs. Hi ha temps fins el dimarts 16 de maig per inscriure’s!
 
 

Més informació: 

Musicletada 2017
Diumenge 21 de maig 
Sortida: 11h, al Collet de Sant Antoni de Calonge
 

També et pot interessar