Foto: 

Ornitorrincos
Panoràmica de la Plaça de l'Església de Gualta

Surtdecasa Empordà presenta Joan Colomo i El Petit de Cal Eril a Gualta

El concert d’aquest dissabte, dins el Festival Ítaca, també inclourà una sessió d’Indivendres DJ’s i serà en horari familiar
Surtdecasa Empordà
,
07/06/2016
Música
Tal com ja hem anat comentant, enguany hem tornat a vincular-nos amb la proposta que ofereix el Festival Ítaca fins al fons de la qüestió. Surtdecasa Empordà s’uneix al vaixell d’Ítaca, col·laborant al concert familiar amb Joan Colomo, El Petit de Cal Eril, i Indivendres DJ’s programat per aquest dissabte 18 de juny a la Plaça de L’Església de Gualta, al bell mig de l’Empordanet.
Els menors de 8 anys tindran entrada gratuïta al concert

Ens fa molta il·lusió poder dir que ho presenta Surtdecasa Empordà. Serà una vesprada amb actuacions en horari ben apte per grans i petits, en la qual es podrà fer un mos al food track que s’hi instal·larà i s’hi podran trobar amb opcions ben assequibles per sopar! Per afegir-hi un toc encara més familiar, els menors de 8 anys tindran entrada gratuïta. Seguint la filosofia de “Cultura i Acció” que preconitza el festival l’entrada tindrà preu popular, comprant pomes en comptes de tiquets per tal de combatre l’IVA cultural.

El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb un nou disc, La força (Bankrobber, 2016), el cinquè de la seva trajectòria, produït per Jordi Matas, que pren impuls sobre els anteriors per saltar cap a mons ignots que frisen ser descoberts. 


 

Joan Colomo, amb el seu estil inconfusible, ingenu i desesperat alhora, presenta Sistema (BCore, 2016), publicat el mes de març, en què l’artista es consolida com a compositor explotant el seu inacabable imaginari de versos humorístics o revolucionaris, cançons que esdevenen clàssics instantanis i declaracions de dubtes existencials. Tots aquests recursos els desplegarà, sense dubte, en la seva actuació per sorprendre el públic un cop darrera un altre com és habitual.Per acabar-ho d’arrodonir, alguns membres d’Indivendres, el col·lectiu activista cultural de la Bisbal d’Empordà, seran presents a la vetllada en forma de punxa-discs i posaran la banda sonora en els moment que no hi hagi concert. De les 20h del vespre i fins a mitjanit, els Indivendres DJ’s s’encarregaran, doncs, que la bona música no deixi de sonar ni un moment, encara que no estigui actuant cap artista en directe. Soul, Funk, Reggae, Rock’n’roll, Sixties... Qui sap per quins camins s’encarrilarà la sessió musical dels bisbalencs? La millor manera de descobrir-ho és no faltar-hi!

Una magnífica vetllada per celebrar el període de temps durant el qual aquest mitjà ha anat creixent, gràcies al vostre suport i al vostre costat. És un plaer presentar aquest concert que tant encaixa amb la nostra filosofia. Esperem poder celebrar-ho fent un crit a favor de la cultura i al costat de tots vosaltres. Gràcies per ser-hi. Us hi esperem!

 

Més informació: 

Surtdecasa Empordà presenta: Joan Colomo + El Petit de Cal Eril + Indivendres DJ's 
Dissabte 18 de juny
A partir de les 20h
Plaça de l'Església, Gualta
 
Els menors de 8 anys tenen l’entrada gratuïta en aquest concert. 
Forfait familiar: adquirint una entrada per a un adult + un nen, els majors de 8 anys (i fins a 26) tenen un descompte del 10% en l'entrada
Entrada anticipada: 12 € + despeses de gestió
Entrada a taquilla: 15 €
Compra l'entrada aquí
Entrada d'agenda
 
A

També et pot interessar