,
06/10/2015
Fotografia
Foto:
Paula Meijide

Benvinguts al Bhum!

Es fa difícil definir què és el Bhum!. Una mostra d'art al carrer? Un festival familiar a un mas perdut de Celrà? Un tastet artístic de les més diverses disciplines?

Els seus creadors el defineixen com a 'un manifest, una mostra, una festa, però és sobretot el període de l’any en què L’animal a l’esquena comparteix amb el públic el treball de creació d’artistes que han estat presents en el seu programa de suport a la creació en diverses ocasions'. Com això de les paraules no és el meu fort, us ensenyaré algunes de les fotografies que hi vaig fer dissabte passat, intentant que tot l'art dels participants del Bhum! surti de la imatge per fer-vos sentir la màgia dels moments que hi vaig viure.


L'energia i les bones vibracions del Taxecs de Celrà només són proporcionals a la seva juventut. Gràcies a ells he descobert parts del meu cos que no sabia que podia moure!


La Banda va amenitzar les esperes entre espectacle i espectacle amb humor i música.


La bellesa del Mas Espolla a l'última hora de la tarda fa encara més especial el Bhum!


La Noëmie Bouissou ens va fer gaudir amb la bellesa del seu espectacle aeri just quan la llum del sol començava a marxar. Un plaer pels sentits!

 


El concepte de 'microconcert' s'hauria d'implantar a tots els festivals. Una cançó cantada de ben a prop, gairebé a cau d'orella i compartida només amb uns quants afortunats.


Taxecs de Celrà.

 

La gent que fem possible Surtdecasa.cat volem explicar-vos anècdotes, curiositats, rutines i reflexions diverses sobre el projecte.

20/06/2016
'Viu la Burés', el primer festival a l'antiga fàbrica tèxtil d'Anglès, és una proposta cultural que neix de l’interès en crear un esdeveniment a l'antiga fàbrica del poble que promocioni, reivindiqui i recuperi l’
11/11/2015
He de confessar que fa dos anys que hi vaig al darrere. Dos anys que intento tastar les seves delícies i se m'escapa. Dos anys de frustració ratafiaire.
06/10/2015
Es fa difícil definir què és el Bhum!. Una mostra d'art al carrer? Un festival familiar a un mas perdut de Celrà? Un tastet artístic de les més diverses disciplines?
11/05/2015
Aquest cap de setmana ha estat l'estrena del 4t Festival Internacional de Música A Cappella i de la 60a edició de Temps de Flors, dues cites obligatòries a la ciutat de Girona.