,
11/05/2015
Fotografia
Foto:
Paula Meijide

Cap de setmana de flors i música a Girona

Aquest cap de setmana ha estat l'estrena del 4t Festival Internacional de Música A Cappella i de la 60a edició de Temps de Flors, dues cites obligatòries a la ciutat de Girona.

Festival Internacional de Música A Cappella

The Anxovettes

Les fantàstiques Anxovetes van aparcar les havaneres per un dia i van sortir de l'aigua per portar-nos un magnífic concert a la Plaça Independència.

In Crescendo

Els guanyadors de la segona edició del concurs 'Oh Happy Day' van fer vibrar i cantar el públic de la plaça Independència.

 

Temps de Flors

A la mítica vista de les cases del riu Onyar, s'hi sumen durant dues setmanes aquests poms violetes.

60 rams blancs decoren les escales de la Catedral. 

Els locals mítics de la ciutat també aprofiten per posar-se guapos per Temps de Flors, com El Vermutet de Can Gombau, on és obligatori parar a calmar la set després de la passejada amb un bon vermut.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Paula Meijide i sóc la fotògrafa de Surtdecasa Girona. M'agrada compartir els instants capturats en una imatge. Per això, a través d'aquest blog us mostraré les meves fotografies d'oci i cultura de les tres comarques.

20/06/2016
'Viu la Burés', el primer festival a l'antiga fàbrica tèxtil d'Anglès, és una proposta cultural que neix de l’interès en crear un esdeveniment a l'antiga fàbrica del poble que promocioni, reivindiqui i recuperi l’
11/11/2015
He de confessar que fa dos anys que hi vaig al darrere. Dos anys que intento tastar les seves delícies i se m'escapa. Dos anys de frustració ratafiaire.
06/10/2015
Es fa difícil definir què és el Bhum!. Una mostra d'art al carrer? Un festival familiar a un mas perdut de Celrà? Un tastet artístic de les més diverses disciplines?
11/05/2015
Aquest cap de setmana ha estat l'estrena del 4t Festival Internacional de Música A Cappella i de la 60a edició de Temps de Flors, dues cites obligatòries a la ciutat de Girona.