Riu Onyar Girona

Foto: 

Georgina Torrado
Moment d'una posta de sol al riu Onyar al seu pas per Girona

Les millors postes de sol per acomiadar l'estiu a la ciutat de Girona

Descobreix cinc racons màgics per contemplar espectaculars postes de sol
Georgina Torrado
,
12/09/2019
Entorn
Poques coses són comparables a gaudir, sense pressa, d’una autèntica posta de sol. Amb l’arribada de la tardor, des de Surtdecasa us proposem 5 racons de la ciutat de Girona des d’on poder contemplar aquest diari -però únic- esdeveniment gratuït. Tan si ets un apassionat de la fotografia com si necessites inspirar-te o revitalitzar l’ànima, apunta’t bé els següents indrets gironins.

1. Riu Onyar 
El riu que transcorre pel barri antic de la ciutat està sobrevolat per diversos ponts, cadascun amb les seves particularitats. Escolliu el que més us atregui i gaudiu de com s’amaga el sol darrere les populars cases penjants tintant el riu de tots colors.  

2. La Muralla
Qualsevol punt de l’antiga construcció és apte per contemplar una posta de sol. Enfilar-se a alguna de les torres que s’hi aixequen és una molt bona opció per capturar aquest meravellós instant. Troba la teva millor perspectiva, encara’t cap a l’Oest i a gaudir!
 

Vistes des de la muntanya de Montjuïc | Foto: Georgina Torrado
3. El Castell de Montjuïc
Un dels punts més elevats de la ciutat i coronada per les ruïnes d’un castell del segle XVII és la muntanya de Montjuïc. Des d’aquí la panoràmica és immillorable; del Montseny als Pirineus passant per Rocacorba, controlareu totes les contrades dels voltants i si hi pugeu en el moment precís, el cel us pot regalar una postal de revista.

4. El Mirador de Can Garcia
Un racó privilegiat dins de la pintoresca Vall de Sant Daniel des d’on veure l’esquena de Girona. No us volem fer cap spoiler, només us direm que aquí la caminada té premi. 
> Com arribar-hi


El Mirador de l'Aeroport de Girona | Foto: Georgina Torrado
5. El Mirador de l’Aeroport (Vilobí d’Onyar)
Ja sortint de la ciutat direcció Barcelona, un indret on veure enlairar els avions i avionetes a la vegada que contemples com s’amaga el sol darrere les muntanyes és El Mirador de l’Aeroport de Girona - CostaBrava a Vilobí d’Onyar. Aquest espai també ofereix el servei de bar, acompanyat d’una extensa terrassa on gaudir de les vistes peculiars de l’aeroport i tirar les teves millors fotografies mentre degustes una bona i fresca cervesa.

A

També et pot interessar