Surtdecasa Girona
,
06/05/2016
Espectacles

Musicava i Vermut de Jazz: un maig de maridatge musical a Lloret de Mar

La Biblioteca i el Teatre de Lloret acullen els dos cicles de concerts des del 7 fins al 29 de maig

Foto: 

CEDIDA
Pol Oñate i Gemma Carreras del duet Oasi al Mar
Una copeta de cava al so de recitals de flamenc o suggerents improvisacions de jazz. Aquesta és la idea que es va plantejar el cicle de concerts Musicava de la Biblioteca de Lloret fa cinc anys i que, enguany, ha seguit el nou cicle del Vermut de Jazz del Teatre de Lloret, que combina aquest gènere musical amb maridatge de vermuts. Des del 7 fins al 29 de maig, els dos esdeveniments ompliran diversos espais dels dos edificis per presentar un total de vuit concerts de jazz, clàssica i música d'autor, entre d'altres.

El cicle de concerts Musicava s'inclourà, en aquesta edició, a la sala polivalent de la Biblioteca de Lloret durant els quatre dissabtes del mes. El primer espectacle tindrà lloc el dissabte 7 de maig amb el recital flamenc de Miquel de Morrete amb Miquel Molina a la guitarra i Dani Cubero al caixó. El 14 de maig hi haurà un concert de música mediterrània i d'autor a càrrec de la formació Oasi al Mar, integrada per Pol Oñate al piano i als teclats, i la veu de Gemma Carreras. Per al dissabte 21, s'ha programat un concert de clàssica, que anirà a càrrec del duet de guitarra All'Aria. Finalment, el dissabte 28 podrem escoltar un concert de jazz amb Blue Lounge Quartet, amb Rocio Pinto a la veu, Fernando Morer a la guitarra, Toni Pujol al contrabaix i Juanma Morer a la bateria. Totes les actuacions es faran entre les 12 h i les 13 h del migdia i els assistents podran gaudir-les amb els aperitius de Masgrau i caves Vallformosa.

Seguint aquesta mateixa línia, el Teatre de Lloret obre el diumenge 8 de maig un nou cicle de concerts vermut programats a la Terrassa i al hall del teatre amb l'objectiu de realçar el valor de l'espai. El cicle de concerts ha estat dissenyat pel músic lloretenc Josep Soto qui, en aquest cas, ha previst començar-lo amb SIC Trio, un gruo integrat per Isa Membrilla al piano, Salvador Colàs al contrabaix i César Martínez a la bateria. El diumenge 15 de maig, Obdara Trio oferirà un concert de música popular llatinoamericana, amb la participació de Walfrido Domínguez a la guitarra i veu, Farid Bechara a la guitarra i Bartolomé García-Plata al clarinet. Els dos darrers concerts seran el 22 i 29 de maig amb el concert de guitarres a càrrec de Josep Soto i Jordi Torrens i el concert de jazz a càrrec de Vinilo Duo, amb Adrián Ghiardo al piano i Sebastián Ramírez a la veu. La programació d'aquest cicle es realitzarà els diumenges del mes de maig a les 12 h del migdia i els qui ho desitgin podran prendre un vermut mentre escolten la música.

També et pot interessar