Nina Pagès
,
25/05/2017
Espectacles

Pablo Carbonell es confessa a l'escenari 

L'actor, cantant i humorista presenta a comarques gironines el seu darrer espectacle aquest divendres 26 de maig al Teatre de Lloret

Foto: 

CEDIDA

Diuen que els autors, directors i actors necessiten despullar-se emocionalment per poder crear alguna cosa que arribi realment als seus espectadors. Un artista necessita recórrer a la seva pròpia veritat per explicar sentiments universals, per poder connectar amb les emocions comunes. Què millor per fer-ho que un relat biogràfic de cada etapa de la teva vida, de les anècdotes i situacions que has experimentat en la pròpia pell? Pablo Carbonell ho té clar, i decideix presentar-se nu davant del públic gironí. 

Després de presentar l'espectacle a Sant Cugat, l'actor, humorista i músic Pablo Carbonell arriba al Teatre de Lloret, sota la direcció de José Troncoso, el pròxim 26 de maig per estrenar 'El mundo de la tarántula' per primer cop a comarques gironines. Basat en el seu llibre de títol homònim, el gadità ens proposa un teatre que combina monòleg i musical, emoció i humor, però, sobretot, una fotografia completa de la seva vida, des de la infantesa fins a l'actualitat. Un viatge sincer carregat d'amics i no amics, drogues, sexe i contracultura espanyola dels últims 30 anys, explicat en primera persona per un monstre ─en el millor sentit de la paraula─ mediàtic. L'actuació té una durada d'una hora i 40 minuts i comença a les 21.00 h. El preu de les entrades és de 16 euros. 

Qui és Pablo?

El gadità va iniciar la seva carrera amb Pedro Reyes als anys 80, i des de llavors, el polifacètic artista no ha dubtat en fer aparició en projectes de televisió, teatre, música, literatura i cinema. Segurament, el que li va proferir la fama és el grup Los Toreros Muertos, que va crear el 1984 amb el gallec Many Moure i l'argentí Guillermo Piccolini, que va moure's en el panorama nacional amb temes tan coneguts com 'Mi agüita amarilla' fins al 1992.

Des de llavors, ha participat en programes i sèries com Caiga quien Caiga, Buenafuente, Tú sí que vales, Hospital Central o el Intermedio, entre d'altres, i també en produccions teatrals com 'La Curva de la felicidad', dirigida per Celso Cleto, o 'Venecia bajo la nieve', sota la batuta de Gabriel Olivares.

A Carbonell, tampoc se li ha resistit la ploma, i ens ha deixat recentment un títol biogràfic que ha suscitat certa polèmica pel seu contingut. 'El mundo de la tarántula, memorias' (Blackie Books, 2016) és una obra de 340 pàgines que relata la crónica d'un gadità de bona família que es va convertir en un hippie, i d'aquí va mutant a dibuixant, pallasso, estrella del rock, reporter intrèpid, director de cinema, jurat d'un talent show i, ara, autor de la versió d'un gènere que està en voga, les memòries i les confessions.

Més informació: 

Tota la informació al web del Teatre de Lloret. 

També et pot interessar