Garraf: camins, patrimoni i natura
Garraf: camins, patrimoni i natura
Avda. Cubelles 88 2a planta
08800 - Vilanova i la Geltrú
  • 938 100 722
  • turisme@nodegarraf.cat
Garraf
Una extraordinària diversitat de paisatges

A uns pocs quilòmetres de Barcelona, el Garraf és un territori d’una bellesa mediterrània única. Un indret d’aparença eixuta paradoxalment marcat per l’aigua: amb un mar que dibuixa un litoral tortuós i un paisatge terra endins que engoleix la pluja amb una set insòlita. Mar i roques, vinyes i castells, festa i tradicions, natura, sabors, i moltes coses més.

> Descobreix el Garraf aquí (enllaç)

Passejant pel Garraf

Passejar pel mediterrani salvatge del Garraf, visitar el castell d’Olivella, sentir-te com un indià transportar-te al s.XIX, respirar l’aire mariner del poble de Sitges... totes aquestes experiències i moltes més es viuen descobrint el Garraf, la comarca de Barcelona on podràs passejar entre el mar i la muntanya.

> Consulta totes les rutes aquí (enllaç)
* Les rutes estan emmarcades al FEDER 2014-2020.

Més informació

El Garraf és una comarca amb una àmplia riquesa natural i cultural. Més enllà de les temporades turístiques, la comarca ofereix tot l'any una sèrie d'itineraris que, a peu o en bicicleta, permeten conèixer miradors ubicats en punts d'interès patrimonials i descobrir els paisatges més genuïns del Garraf: el mar, les muntanyes, les vinyes i el riu Foix.