Calafell
Calafell
Plaça de Catalunya, 1
43820 - Calafell
  • 977 699 009
  • info@calafell.org
Platja de Calafell
Calafell transmet energia

Calafell transmet energia, l’energia de la seva gent amable, del seu sol, del seu ric llegat històric, de la seva gastronomia i de les seves platges.

A un pas de Barcelona i Tarragona, a la porta de la Costa Daurada, gaudeix d’una gastronomia única, increïbles espais naturals, una història singular i 5 quilòmetres de fantàstiques platges, riques en iode i amb sorra fina i daurada.

Castell de Calafell
Calafell medieval

Ibers i romans, àrabs i senyors feudals, tots ells formen part de la història de Calafell. La Ciutadella Ibèrica, el Museu Casa Barral, el Bot Salvavides, l’Església de Sant Miquel, la Confraria de Pescadors o el Castell de la Santa Creu són alguns dels testimonis de la història que fan de guia a través del temps fins avui, on conviuen la música, l’esport, la mar i una bona taula amb el gust mariner de l''arrossejat' o el tradicional del xató.

Turisme familiar
Turisme familiar

No podem oblidar que Calafell gaudeix de la Certificació de Turisme Familiar atorgada per la Generalitat de Catalunya, cosa que significa que disposa d’una oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les necessitats de les famílies i d’una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.

D’altra banda, Calafell també forma part del club de Turisme Actiu amb activitats com el nordic walking (marxa nòrdica), senderisme i BTT (amb guies titulats i totalment gratuït).