Alverd Oliva

Foto: 

Cedida
Alverd Oliva

L'audioguia del cicle Solfejant

Cassà de la Selva ofereix un cicle de música d'estiu amb propostes joves i estimulants
Surtdecasa Girona
,
05/07/2018
Música
Propostes fresques i estimulants per a les nits d'estiu. El concerts del ‘Solfejant’ de Cassà de la Selva arriben aquest any a la quinzena edició amb un programa en què destaca la música íntima i d'autor, sempre amb un toc vitalista. Us hem preparat una audioguia amb un tastet dels concerts que tindran lloc tots els dijous de juliol i els de les dues primeres setmanes d’agost. On? En un espai únic: la casa modernista de Can Trinxeria, ubicada a la plaça de la Coma.

1. Alverd Oliva amb 'Fusta de cor'
El músic figuerenc resident a Cassà de la Selva presenta el seu primer treball discogràfic, 'Fusta de cor'. Vuit cançons de rock folk d’autor que es caracteritzen per una simplicitat que el fa molt proper però alhora amb una marcada profunditat de detalls i emocions.
Quan? Dijous 5 de juliol


2. Marta Pérez amb 'Punctual'
La cantautora i compositora cassanenca presenta el primer disc del seu projecte en solitari on recull històries, reflexions i moments puntuals, sorgits d’arreu i d’enlloc. Aquí un fragment de 'Punctual'.
Quan? Dijous 12 de juliol


3. Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust amb '#enCantats'
Cançons que tots tenim associades a veus masculines però interpretades des d’un prisma femení. Cançons d’autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton o Supertramp, entre d’altres, en seran protagonistes.
Quan? Dijous 19 de juliol


4. Neus Mar i Imma Presas amb 'Cromatismes'
Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals, i tot allò que percebem a través del colors ens aporta sensacions i missatges molt diversos. Dos colors de veu molt diferents s’uneixen per cercar, a cada nota, l’arrel de cada sentiment.
Quan? Dijous 26 de juliol


5. In Crescendo
I també hi haurà un dels cors més mediàtics del moment. El cor guanyador de la segona edició del programa de TV3 'OH Happy Day!' presenta el concert més enèrgic i emotiu amb un repertori actualitzat.
Quan? Dijous 2 d'agost


6. 'Gazpacho' amb la Cobla Bisbal Jove, De Copblas
El primer grup de rumba catalana de les comarques gironines, a punt de fer 20 anys de carrera i voltar per mig món, presenta el seu quart treball discogràfic on es pot escoltar una fusió de sons de la Cobla Bisbal Jove, dirigida per Xavi Molina, amb els temes emblemàtics de 'Gazpacho'.
Quan? Dijous 9 d’agost

Les entrades, que tenen un cost de 8 euros, ja són a la venda a través del Ticketea o al Centre Cultural Sala Galà. També es podran adquirir una hora abans del concert a la taquilla sempre i quan no s’hagi esgotat la venda anticipada. L’abonament per a tots els concerts té un cost de 35 euros.

A

També et pot interessar