Jump to navigation
Dissabte 4 de maig, 11:30h
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Xerigots continua apostant per difondre la cultura del vi i el formatge i ha preparat una nova programació de maridatges per les properes setmanes. Aquest cop la proposta passa per recórrer el Penedès a través de set cellers, alguns de molt joves i d’altres amb una llarga trajectòria. L’objectiu és conèixer la forma de fer de les persones que elaboren vins i escumosos a la Denominació d’Origen Penedès i descobrir el seu sabor tot maridats amb formatges d’arreu del món.
- Celler Pardas - 5 de novembre. Un dels cellers més peculiars de la DO Penedès, amb una aposta interessant per les varietats autòctones
- Vins de Foresta - 12 de novembre. Un nou celler, ubicat al Massís del Garraf que elabora vins ben especials
- Entrevinyes i Can Pasqual - 19 de novembre. Dos cellers joves del Penedès que aposten pel Xarel·lo i que tenen un estil propi ben definit
- Cava Guilera - 26 de novembre – Caves amb personalitat pròpia, productes que aposten pel territori.
- Mas Comtal - 3 de desembre - Trajectòria reconeguda d’un celler clàssic del Penedès on es tastaran les darreres novetats.
- Esteve i Gibert - 10 de desembre - Un dels cellers promesa del Penedès, amb 3 vins que reben unes molt bones crítiques pels experts.
- Colet - 17 de desembre – Es tastaran Clàssics Penedès, escumosos km0 originals i peculiars. Ideals per aquestes prèvies de Nadal.
Tots els maridatges tenen una durada aproximada d'una hora. L'activitat és gratuïta, tot i que és necessari fer inscripcions enviant un correu electrònic a info@xerigots.cat ja que l'aforament és limitat. Cada persona es podrà inscriure a un màxim de 3 maridatges i es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic.