Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
5a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls que enguany reunirà als principals restauradors de Valls i l'Alt Camp, xefs de prestigi, cellers i agricultors en una festa que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.
Tothom podrà degustar les 10 especialitats diferents a base de calçot.
Els restaurants que col·laboren enguany són KdValls, Planeta Kasteller, Luga, Ca l’Àngel, Marma, Restaurant Fèlix, Càtering ForEvents, Julià Mallol, Masia Bou, Portal 22 i Cal Ganxo, bar restaurant Colla Vella, i els cellers són cellers Mas Bella, Vinícola de Nulles, Mas Vicenç, Blanch, Sanromà i Estol Verd, que oferiran vins de la DO Tarragona
11:30h | Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona 11:45h | Showcooking amb els xefs Albert Raurich, Carles Abellán i Joel Castanyé 12:30h | Nomenament Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls a Carme Ruscalleda 15:30h | Tancament del Mercat de Tastets
2€ tapa o ració 1€ copa de vi
Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls
Web Ajuntament de Valls