Casal d'Arnes
Antoni Gaudí, 8
43597 - Arnes

Cartellera

Un desastre es para siempre

Sinopsi

Abby i Travis, després d'una nit boja a Las Vegas, descobreixen que estan casats. Després es dirigeixen a Mèxic per a una lluna de mel amb amics i familiars.

Horaris: 

Diumenge 6 d'octubre: 18:00h

El Zak i el Wowo. La llegenda dels Lendarys

Sinopsi

En un món ple de màgia, habitat per criatures fantàstiques i monstres, es desenvolupa una èpica aventura protagonitzada per Zak, que busca desesperadament Kyle, el seu germà bessó que ha desaparegut misteriosament. Zak no està només en la seva recerca, l'acompanya Wowo, una adorable, boja i diminuta bola de pèl amb un gran caràcter i llest per ajudar-lo a dominar el poder de la pedra màgica de jade i completar la seva temerària missió abans que sigui massa tard.

Horaris: 

Diumenge 13 d'octubre: 18:00h

El mayordomo inglés

Sinopsi

L'Andrew Blake (John Malkovich) és un home de negocis britànic cansat d'un món on ja no troba el seu lloc i accepta una feina com a majordom d'una casa pairal a França, per a conservar els records de la seva difunta esposa francesa.

A l'arribar a la finca Beauvillier, on ningú sap qui és realment, intenta buscar repòs per a posar en ordre els seus pensaments, però les trobades i situacions fora de control el portaran cap una direcció molt diferent.

Horaris: 

Diumenge 20 d'octubre: 18:00h

Un lugar tranquilo: Día 1

Sinopsi

Preqüela d''Un lloc tranquil' i 'Un lloc tranquil 2', on Lupita Nyong'o encarna a una jove sordmuda que veu com el seu món s'enfonsa, quan uns monstruosos alienígenes amb una oïda especialment bona han aterrat en la Terra només per a acabar amb la raça humana. Aquells que facin el menor soroll possible passaran desapercebuts davant els alienígenes i podran salvar la pell. 

La cinta s'ambienta just abans de la pel·lícula original, en el primer dia de l'apocalipsi, i tractarà sobre el caos total de l'incipient col·lapse de la societat.

Horaris: 

Diumenge 27 d'octubre: 18:00h