Celler Cooperatiu de Gandesa
Celler Cooperatiu de Gandesa
Avinguda de Catalunya, 28
43780 - Gandesa
  • 977 420 017
  • enoturisme@coopgandesa.com
Audiovisita lliure
Audiovisita lliure

Una proposta que convida a conèixer el procés d'elaboració del vi i l'oli en un celler i molí d'oli modernistes amb comentaris a l'exposició permanent, nous materials gràfics i explicacions didàctiques.

Escanejant el codi QR amb el propi mòbil, s'accedirà a un recorregut amb 5 parades on s'explicarà l'espai, el mètode, la història, alguns elements de l'elaboració, els premis, etc. Hi han explicacions arquitectòniques sobre l'edifici i la vida dels socis de la Cooperativa. Desenes de fotografies, materials didàctics i del mateix edifici, permetran fer-se una idea de la vida d'aquest edifici més que centenari.

Preu: 5€ (Inclou un tast a la botiga) (No cal fer reserva prèvia)

Durada aproximada: 40 minuts.

Visita guiada
Visita guiada

Visita el celler modernista amb la guia Marta Vallespí, on també es farà un tast dels productes que hi elaboren. Es prega puntualitat, un cop començada la visita no es podrà accedir.

Preus
12€ estàndard (tast de 3 vins)
18€ estàndard Plus (tast de 8 vins joves i criances)
36€ Tot Vi (tast de tots els vins)
13€ Preu Olis (tast 3 vins i 2 olis)

Horaris
Dimecres, dijous, divendres i diumenge: matí
Dissabte: matí i tarda

>> Més informació i reserves aquí (enllaç)

Visita Puresa Xoco
Visita Puresa Xoco

Visita guiada al celler modernista i tast dels vins Puresa, els vins premium de la Cooperativa: monovarietals de vinyes velles amb criança. Garnatxa Blanca, Macabeu, Morenillo, Garnatxa Negra i Carinyena. Durant el tast, els vins son maridats amb 5 tipus de xocolata.

Durada aproximada: 90 minuts

Preu: 25€ per persona (mínim 2 persones)

>> Més informació i reserves aquí (enllaç)

Visita Gourmet
Visita Gourmet

Visites que inclouen un recorregut especial pel celler modernista i també per la zona de producció actual. A part de la cata tècnica d'un gran nombre de vins de la Cooperativa, aquesta visita inclou tapes per maridar.

Cal fer reserva prèvia amb dues setmanes d'antelació.

Preu: 37€ per persona (mínim 4 persones)

Horari: de 12:30 a 15h

>> Més informació i reserves aquí (enllaç)

Més informació

El Celler Cooperatiu de Gandesa va ser fundat per 48 socis de Gandesa l'any 1919, en un edifici modernista obra de l'arquitecte Cèsar Martinell i Brunet. Completat l'any 1920, és considerat com una de les Catedrals del vi, i és un Bé Cultural d'Interès Nacional de la Generalitat de Catalunya, i una de les Set Meravelles de Catalunya escollides l'any 2007. És una obra declarada bé cultural d'interès nacional.

Conservant l'esperit d'aquells valents emprenedors dels inicis del projecte, que no dubtaren en apostar-ho tot per a posar en marxa aquest celler, va passant el temps i el projecte continua sumant anys. Sempre atents a la innovació, el Celler Cooperatiu Gandesa continua mirant cap al futur, vivint el present i conservant tot el millor del passat. 

El Celler Cooperatiu de Gandesa és la suma d'uns 150 socis, propietaris de 1.000 hectàries que produeixen 2 milions de quilos de raïm (50% blanc i 50% negre), en vinyes joves i velles i amb molts premis a l'esquena. L'oliva i l'ametlla també tenen un paper important en la Cooperativa.