Sala Zazie
Sala Zazie - Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Cartellera

VOS

Sangre en los labios

Sinopsi

Thriller de venjança que narra l'electritzant història d'amor i crim entre Lou (Kristen Stewart), una solitària gerent de gimnàs, i Jackie (Katy O’Brian), una nouvinguda a Las Vegas a la recerca del seu somni de ser culturista. 

Com una frenètica reacció en cadena, la seva passió les empenyerà cap a la violenta xarxa criminal de la família de Lou. Excessos, ambició i amor explosiu combinats amb el drama d'una família.

Horaris: 

Divendres 3 de maig: 21:00h

Siempre nos quedará mañana

Sinopsi

Roma, any 1946. La Dèlia (Paola Cortellesi) té tres fills i el seu marit és l'esquerp Ivano (Valerio Mastandrea), que la menysprea i la maltracta. En acabar la guerra mundial, tots dos intenten tirar la seva família endavant amb diverses feines en les quals no guanyen gaires diners.

Però un dia, una meravellosa notícia els canvia la vida: Marcella (Romana Maggiora Vergano), la filla gran, acaba de comprometre's amb Giulio (Francesco Centorame), un noi molt simpàtic de bona família. La Dèlia està molt il·lusionada amb aquest nou començament que portarà un futur millor per a tots, fins que rep una misteriosa carta que promet canviar els plans de tota la família per sempre.

Horaris: 

Divendres 3 de maig: 18:30h (VOS)
Dissabte 4 de maig: 20:00h (VOS)
Diumenge 5 de maig: 19:00h
Dimecres 8 de maig: 20:00h

VOS

Cuentos de Tokio

Sinopsi

Una parella d'ancians viatja a Tòquio per a visitar als seus fills, però cap d'ells té temps per a atendre'ls, per la qual cosa decideixen enviar-los a un balneari. 

Quan tornen, la mare passa una nit a la casa d'una nora, vídua d'un dels seus fills. A diferència dels seus cunyats, Noriko mostra afecte pels seus sogres i conforta a l'anciana.

Horaris: 

Dijous 9 de maig: 20:15h