Espectacles
,
2019
Dimecres 10 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'Underneath' + 'Held Dear' + 'United Space of Ambivalence'

En el marc del Festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles de dansa contemporània amb: 

- 'Underneath' de Lali Ayguadé Company (* Estrena nacional
- 'Held Dear' de The Julyen Hamilton Company
- 'United Space of Ambivalence (extract)' de Máté Mészáros/OneManCrowd

Sinopsi: 

'Underneath' de Lali Ayguadé Company  (*Estrena nacional)
Tots necessitem una guia. Alguna cosa a seguir i admirar. Alguna cosa (o algú) que ens buidi el camí i ens doni una direcció. Que sigui correcte o incorrecte. En la falta de lideratge, ens sentim perduts, caient en cada pas que donem. Però en aquest mateix moment, en la caiguda, és quan les coses comencen a aclarir-se i es pot trobar alguna cosa. Alguna cosa que podria ser molt simple, però que és alguna cosa que anhelem. Underneath ens retorna a la simplicitat de l’abstracte, on el moviment és la nostra força.

'Held Dear' de The Julyen Hamilton Company
Produeixo la dansa. Ballar produeix paraules. Les paraules exigeixen poesia. Jo soc el personatge. El cos espontani informat treballa per revelar els detalls de la història, en veu, moviment i espai. Julyen Hamilton –després de més de 100 solos durant els darrers 40 anys… aquí n’arriba un altre i, com sempre, en sintonia amb i des de l’experiència del present.

'United Space of Ambivalence (extract)' de Máté Mészáros/OneManCrowd
Joc sense fi, art de la precisió i autoparòdia o falsa visió documental dels processos creatius de la creació artística? La primera tasca de totes és decidir on acaba l’escenari i on s’enfronta l’escenari on el ballarí es mou amb summa energia. L’espectacle planteja importants qüestions amb creativitat i una mica de diversió alliberadora. A aquells als qui els agrada la diversió fàcil, estaran encantats d’unir-se al joc; mentre que aquells qui prefereixin pesades càrregues en un espectacle, no tindran més remei que aprendre el joc.

Preu: 

5€ (comprar entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

ROPA - Roberto Olivan Performing Arts 

Col·labora: 

Ajuntament de Deltebre

Més informació: 

  • imatge de control 1per1