Entorn
,
2020
Dies 10 i 11 d'octubre
Diversos espais
La Vall de Bianya

Bianyal. Itinerari d’art i patrimoni a la Vall de Bianya

7a edició de Bianyal, l'itinerari d’art i patrimoni a la Vall de Bianya que focalitza el seu interès en una sèrie d’intervencions artístiques efímeres dutes a terme en espais d’interès patrimonial de la Vall de Bianya.

Aquest any –degut a les circumstàncies derivades de la pandèmia– tindrà un format diferent per tal d’adaptar-se a les directrius sanitàries. Per aquest motiu, tota l’activitat se centrarà en una sola localització i no tindrà el tradicional recorregut circular per diferents indrets de la Vall de Bianya.

> Artistes participants: Oscar Holloway, Marla Jacarilla, nyamnyam (Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez), Víctor Masferrer, Gino Rubert, Francesc Ruiz Abad i Tura Sanglas.

Horari: 

Dissabte 10 d'octubre: 10:30, 12 i 16h
Diumenge 11 d’octubre: 10:30 i 12h

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia al correu administracio@valldebianya.cat, o trucant al 972 290 933 (de dilluns a divendres, de 9 a 15h)

Organitza: 

Ajuntament de la Vall de Bianya i Associació Binari

Col·labora: 

 

Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, Festival Lluèrnia, Festival Elmini, Diputació de Girona, Ü del Bac i Agrupació de parròquies de Capsacosta.

Més informació: 

Web Binari
Facebook Associació Binari

  • imatge de control 1per1