Estació de muntanya de Vallter
Estació de muntanya de Vallter
Pla de Morens, s/n
17869 - Setcases
  • 972 136 057
  • info@vallter2000.cat
Esquí a Vallter
Paisatges idíl·lics a un sol pas

Durant els mesos d’hivern, l’estació del Ripollès compta amb tota mena d’activitats esportives a la neu, com esquí alpí, esquí de muntanya, surf de neu, itineraris senyalitzats per activitats de muntanya, sortides amb raquetes i activitats per als més petits de la casa, amb el parc Lúdic o el Miniclub l’Esquirol. A més, aquesta temporada s’estrenen les noves màquines de venda i recollida de forfets i una nova terrassa-solàrium a la Cafeteria Pla de Morens 2150.

Panoràmica des de Vallter

La seva increïble situació proporciona una meravellosa panoràmica que permet contemplar la Badia de Roses. A banda, ofereix més de 15 km esquiables d’esquí alpí i surf de neu, a banda de les zones d’esquí de muntanya i freeride.

Vallter en família

Vallter disposa de la 'Q' de Qualitat Turística que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) així com del certificat d’Equipament Familiar (ACT) i els segells de qualitat d’Applus i de Safe Tourism Certified.

Més informació

Vallter es caracteritza per ser l’estació més mediterrània dels Pirineus. Es troba situada a la comarca del Ripollès, dins d’un cercle d’origen glacial (Morens – Ull de Ter) i a 2.000 metres d’altitud sobre la vall del riu Ter. Un espai idoni per a les famílies que volen passar una jornada de neu i diversió.

Horaris

L'estació d'esquí de Vallter obre els remuntadors al públic a les 9 i tanca a les 16:45h. L'horari de l'estació d'esquí, les oficines centrals i atenció al client és de 9 a 17h. Trobareu tota la informació a horaris (enllaç)