Menjar i beure
,
2021
Dijous de juliol, 19h
Cava Guilera
Subirats

Cicle 'Dijous Xarel·la + Xerigotada'

Cava Guilera i formatges Xerigots s’han unit per oferir el cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’, una idea original de l’Associació Cultural Rimaires. Junts han creat una proposta a l’aire lliure, entre vinyes, que pretén fusionar els millors caves de Guilera amb els formatges afinats de Xerigots i la música de quatre artistes femenines.

Una experiència gastronòmica i cultural total en un indret màgic com és Cava Guilera, alhora, que explora nous formats per contribuir a fer més accessible i sostenible la cultura i promociona quatre artistes dones del nostre país.

El cicle tindrà lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol i tindrà dos tipus d’entrades, una de total, per a gaudir de l’experiència global, amb una visita al celler i un sopar amb 20 formatges afinats per l’ocasió per Xerigots i maridats amb 4 caves Gran Reserva de Cava Guilera i un concert entre vinyes d’una cantant, a partir de les 19h; i l’entrada només pel concert, que inclou una copa de cava xarel·la i aperitiu, a les 22 hores.

Programa: 

Dijous 8 de juliol
Concert de Clàudia Cabero i Guillem Aguilar

Dijous 15 de juliol
Concert de Marina Gil

Dijous 22 de juliol
Concert de Sara Sambola i Aleix Bové

Dijous 29 de juliol
Concert de La Pau i Alícia Rey

Preu: 

45€ sopar i concert | 15€ només concert

Més informació: 

  • imatge de control 1per1