Espectacles
,
2022
Diumenge 15 de maig, 18:30h
CCCB
Barcelona

Espectacle 'El club de res de res'

En el marc de l'exposició 'Francesc Tosquelles. Com una màquina de cosir en un camp de blat', espectacle 'El club de res de res', de Berta Giraut, a càrrec de la companyia Teatro de Pacotilla. L'espectacle està protagonitzat per personatges alliberats dels imperatius de la raó que conviden a ballar, compartir visions, música, i poesia surrealista amb l'avís de fons de la fi del món.

La gestió de la salut mental és, en el món postpandèmic, una qüestió social que hauria de ser de primer ordre. Fruit de l'interès per evidenciar aquesta necessitat, els actors i actrius de la companyia exploren el llenguatge poètic, la música, el teatre i el cabaret.

Sinopsi: 

"'El club de res de res' és el club per excel·lència: no hi venim a fer alguna cosa definida, només freqüentem els altres en un lloc on estem segurs de trobar-los. Això ho diu Ginette Michaud, i nosaltres li prenem la paraula per recrear un espai on arriben tot de personatges sense cap raó aparent. Personatges que volen buidar el pap, ballar, compartir visions, morir, fer accions poètiques. 

'El club de res de res' és un lloc clandestí amb música d'acordió i clarinet, vedets, filòsofs, senyors de dretes, gais, dones que han decidit no estimar mai més, romàntics i endevins. Tots ells conviuran en aquest espai aïllat on s'hi farà l'amor i s'hi farà la guerra amb l'avís de fons de la fi del món que arribarà de la mà d'un profeta. 

'El club de res de res' s'obre de bat a bat i us convida a fer del seu ball lliure una experiència col·lectiva." (Berta Giraut, poeta i actriu, dramaturga i directora de l'espectacle)

Preu: 

Gratuït, amb aforament limitat

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç) (entrades exhaurides)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB