Jornades Gastronòmiques del Calamar a Salou, 2022

Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que enguany comptaran amb la participació de 14 restaurants de la ciutat, que elaboraran un seguit de propostes amb aquest ingredient com a protagonista.
> Establiments participants: Asador Córcega Restaurant | Bufacaldos Restaurant | Carbonic Restaurant | Casa Soler | Cook and Travel | Deliranto | Huma | La Taberna del Áncora | Malapecora by Bandarra | Mesón Pa i Oli | MRKT de Edu Cuesta Gastrobar | O Mar Restaurant | Sushi Kai | Taverna El Totxo.
> Consulta el llibret amb els menús i degustacions que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.