Jump to navigation
Dissabte 15 de març, 13h
Diumenge 16 de març, 10h
Dimecres 19 de març, 13:30h
Dissabte 22 de març, 11:30h
Dies 22 i 23 de març
Del 13 al 23 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
Cada dijous
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que enguany comptaran amb la participació de 14 restaurants de la ciutat, que elaboraran un seguit de propostes amb aquest ingredient com a protagonista.
> Establiments participants: Asador Córcega Restaurant | Bufacaldos Restaurant | Carbonic Restaurant | Casa Soler | Cook and Travel | Deliranto | Huma | La Taberna del Áncora | Malapecora by Bandarra | Mesón Pa i Oli | MRKT de Edu Cuesta Gastrobar | O Mar Restaurant | Sushi Kai | Taverna El Totxo.
> Consulta el llibret amb els menús i degustacions que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona Web Ajuntament de Salou