Música
,
2023

Concert de la Banda Municipal de Lleida

Concert de la Banda Municipal de Lleida on interpretaran 'Els 40 Principals', un repertori que convida al públic a rememorar algunes de les veus més icòniques que, des del segle passat, han marcat la història de la música. 

Aquestes grans veus han estat acompanyades d'espectaculars composicions i unes instrumentacions magnífiques que han convertit a tots aquests artistes en icònics ídols. En un format simfònic i en versió instrumental que caracteritza a la banda tindrem l'oportunitat de sentir temes que havien sigut cantats per la veu profunda de Frank Sinatra o l'enèrgica i estripada veu de Tina Turner. També faran homenatge al virtuosisme vocal amb cantants com Whitney Houston o Adele sense passar per alt el magnetisme i la sensualitat damunt de l'escenari de Madonna i Lady Gaga.

Per una altra banda, un ídol, moltes vegades, no només és una bona veu sinó també una bona composició. Per complir amb aquesta comesa, també es podrà gaudir de dos cantautors claus en la música del segle passat: John Lennon i Joan Manel Serrat.

Durada: 90 minuts

Preu: 

 

10€ general | 9€ Amic/ga de LaTemporada
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Lleida

Més informació: