Jump to navigation
Dies 22 i 23 de març
Del 13 al 23 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
Cada dijous
Dissabte 29 de març
De l’1 al 29 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
Del 7 al 30 de març
En el marc de La Verema del Cava, esmorzar de pagès amb productes de proximitat d’elaboració artesanal a Caves Bolet, un celler amb més de set generacions dedicades al conreu de la vinya.
Durant el matí ens explicaran com elaboren els seus vins i caves ecològics de collita pròpia i respectuosos amb l’entorn. Per acabar-ho de forma rodona, tast a cegues per descobrir noves sensacions, per apreciar, de forma més conscient, les seves característiques organolèptiques.
De 10 a 13h
25€ / persona | Compra l'entrada aquí (enllaç) Entrades limitades.
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Caves Bolet
Web La Verema del Cava Web Caves Bolet Telèfon 633 77 47 38 – comunicacio@cavasbolet.com