Jump to navigation
Dijous 23 de maig, 20h
Del 9 de novembre al 23 de maig (2024)
Divendres 24 de maig, 18:30h
Divendres 24 de maig, 21h
Divendres 24 de maig, 20h
Dissabte 25 de maig, 19h
Aquest estiu tornen els maridatges musicals al museu, amb un nou format per gaudir d’una experiència única i de qualitat. El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès "Terra i Taula" i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als jardins de la Vil·la Casals.
Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre, Petit Bistrô, l’Obrador i el forn artesà Cal Badejo, maridats amb vins i caves dels cellers AVGVSTVS, Jane ventura, Mas Perdut, Sicus, Can Marles, l’Apical i Entre Vinyes.
40€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
Web Fundació Pau Casals